2777
2789

پسر من ی مدتیه تمرکزش رفته سکته آلت تناسلیش و جدیدا دیدم خودش رو روی عروسکش میکشونه یا دستش توی لباسشه چیکار کنم؟چند بار رفتم رو سرش ولی میترسم دعوا کردن براش عادی بشه چون بجای ترسیدن لبخند میزنم و بنظرم فک می‌کنه کارش اشتباه نیست ؟چیکار کنم ؟؟؟؟تجربه ی داربد؟نادیدش بگیریم؟میترسم عادت بشه براش

فکر کنم کنجکاوی تو این سن طبیعیه 

پسر فامیل هم ۵ سالش بود منو کشید کنار ، اونجای عروسک پنبه ایشو پاره کرده بود به من نشون داد میحندید🙁😂

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موضوع رو باید با روش اصولی مدیریت کنی، توی سنش طبیعیه توجهش جلب شده ولی نباید دعوا کنی یا واکنش شدید نشون بدی

نباید جوری بشه که دور از چشم تو انجام بده

توی نت راجع بهش سرچ کن و نظرات روانشناس ها رو گوش بده

یوتیوب هم سرچ کنی نظر دکترهلاکویی و دکترای روانشناس رو بشنوی خوبه

چندتا نظر بشنو بعد انتخاب کن که چیکار کنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch