2777
2789
عنوان

ام اس و بارداری

82 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان

من یکسال بعد ازدواجم فهمیدم ام اس دارم

میخوام بدونم با وجود این بیماری میشه باردار شد؟

حقیقتا از اینده میترسم که بچم بیاد و در بزرگسالیش نتونم کمک حالش باشم و مادری کنم براش😔

اصلا نترس

زير نظر دكتر سريعتر باردار شو 

خيلى افراد هستن ى دفعه ام اس خاموش ميشه خيليا هم سالمن بچه دار ميشن ى دفعه چند سال بعد ام اس ميگيرن ،هيچ كس از آينده خبر نداره 

اتفاقا شما از اول بچه ات رو مستقل بار ميارى و خيلى بهتر از بچه بقيه ميشه انشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم سه ماهشه با وجود ام اس باردار شدم دکترم گفت تو بارداری ممکنه حملات شدیدتر بشه یا ممکنه حمله کلا قطع بشه که من خوشبختانه جزو دسته دوم بودم ولی بعد از زایمان خیلی باید مراقب باشی چون بدن ضعیف میشه و بی خوابی های بچه داری احتمال حمله رو زیاد میکنه 

من دخترم سه ماهشه با وجود ام اس باردار شدم دکترم گفت تو بارداری ممکنه حملات شدیدتر بشه یا ممکنه حمله ...

من تازه این ماه قرار هست دارو رو شروع کنم

برای بارداری دارو قطع میشه درسته؟

متاسفانه من الان هم خواب افتضاحی دارم تا صبح بیدارم هرشب ..

من تازه این ماه قرار هست دارو رو شروع کنمبرای بارداری دارو قطع میشه درسته؟متاسفانه من الان هم خواب ا ...

بسته به نظر دکترت ممکنه قطع بشه ممکنه تغییر بکنه مال من رو که قطع کرد ولی گفت فردای زایمانت بیا که من هنوز نرفتم اگر برم میدونم کلی دعوام میکنه ولی من انگار از بارداری به بعد کلا بیماریم خاموش شده انشاءالله که دیگه برنگرده