2777
2789

من دوس ندارم زیاد رفت و آمد کنم باهاشون ولی مادرم میگه همه هی میرن مهمون یا مهمون دارن ما فقط روابطمون کمه من خوب متاهلم خودم کار و زندکی دارم نمی رسم 

خونه خودشه دعوت کنه به من ربطی نداره یا خودش بره 

ولی مساله اینه که منم میگه باید بیای کمکم یا میرم جایی مهمون تو هم باید بیای

مثلا سالی یه بار مامانم خانوما رو دعوت می کنه یه بار داییمینا رو یه بار عمه مینا یه بار خاله یه بار دوستاش

خونه اونا هم هر کدومو سالی یه بار میریم جمعا میشه هشت بار گاهی هم اضافه تر بشه مثلا یمی خونه خریده این وسط یا عروس شده یا بچه دار شده یا زیارت رفته اونم اضافه کنیم میشه سالی حدودا ده بار 

همه این طورن؟ 

مامانم درست میگه یا من 

چرا انقد سخت گیرین؟

همه کار و زندگی دارن دلیل نمیشه رفت و امد نکنیم

اینایی هم که شما گفتی مثل دختر خاله و دختر ایی فامیلای خیلی دور نیستن 

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمه اینام که اگه کسی فوت کنه تو ختم میبینیمشون

یکی از خاله هام و داییم و زود به زود میبینم مثلا ماهی یه بار

ولی مامانم هروز اون خاله و داییم و میبینه

بقیه خاله هامم سالی یه بار میبینم😁

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چرا انقد سخت گیرین؟همه کار و زندگی دارن دلیل نمیشه رفت و امد نکنیماینایی هم که شما گفتی مثل دختر خال ...

آخه می دونی من دور و بریامو می بینم مثلا فامیل شوهرم اصلا رفت و امد با اون جور فامیلا رو ندارن گاه گداری میرن خونه اون فامیلا خودشون فقط خواهر و برادر زن و خواهر و برادر شوهر باهم زیاد رفت و آمد دارن 

دخترداییم جاریمه

اونیکیش زنداداشمه

بجز کسایی که بازم باهام فامیلن بقیه سالی یه بار دوبار

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

می دونین من چرا حساس شدم 

مامانم فقط اونا رو دعوت می کنه 

اونا ما رو دعوت نمی کنن 

ما به اصرار مامانم میریم سالی یه بار عصر دیدنشون 

عیددیدنی و مهمونی رمضون هم که تعطیل شده بینمون 

من میگم اونا چطور دعوت نمی کنن تو هم دعوت نکن

آخه می دونی من دور و بریامو می بینم مثلا فامیل شوهرم اصلا رفت و امد با اون جور فامیلا رو ندارن گاه گ ...

هرکسی یه جوره عزیزم قرار نیست همه عین هم باشن

به نظرم تو جامعه انقد نگاه کردیم ببینیم کی دعوت میکنه کی دعوت نمیکنه انقدر رفت و امدا کم شده

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸