زمستون_زیر_بارون مدیر استارتر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8153 عنوان کسایی که مگاکورت استفاده کردید 193 بازدید | 10 پست برای صورت توی دوره درمان نباید آب زد؟دکتر گفت نشور نمیدونم منظورش با شوینده بود یا نباید حتی اب زد به صورت اخه توی یه تاپیک دیدم یکی نوشته به بچش این کزمو داده گفته آب نزن اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫 1404/04/11 | 15:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زمستون_زیر_بارون مدیر استارتر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8153 کرم؟ برا من کرم نیست محلوله خب دکتر چی گفت بهتون؟برای کجا استفاده میکنید چه مشکلی داشتید اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
جودی_بدون_لنگ_دراز عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8288 خب دکتر چی گفت بهتون؟برای کجا استفاده میکنید چه مشکلی داشتید من برا جوش استفاده میکنمدکترم هیچی بهم نگفتفقط از بروشورش خوندم که خیلی نزدیک چشم بینی و دهن زده نشهچون محلول الکلیههفته ای ام دوبار میزنم رو صورت تمیز دیگ بعدش نه کرم میزنم نه اب که پاک نشه
زمستون_زیر_بارون مدیر استارتر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8153 من برا جوش استفاده میکنمدکترم هیچی بهم نگفتفقط از بروشورش خوندم که خیلی نزدیک چشم بینی و دهن زده نشه ... میگن کورتون داره؟ اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
زمستون_زیر_بارون مدیر استارتر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8153 من پمادشو مصرف میکردم با شامپو بچه دکتر گفتع بود یشورم بشوری یا نشوری؟پمادش جذب نمیشد؟برای چه مشکلی استفاده کردی؟ صورت میزدی یا بدن ؟ اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
باتوام_بخند عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 399 بشوری یا نشوری؟پمادش جذب نمیشد؟برای چه مشکلی استفاده کردی؟ صورت میزدی یا بدن ؟ بشورم خال برداشته بودم دوست صورتم گود بود،صورت
زمستون_زیر_بارون مدیر استارتر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8153 بشورم خال برداشته بودم دوست صورتم گود بود،صورت یه پماد مث پماد آ د هست؟پوست صورت منم یجاهاییش سوراخه بخاطر جوش سرسیاه لبه ی لبم هم هست اونجاروهم بزنم خوبه سوراخه پر میشه؟ اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
باتوام_بخند عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 399 یه پماد مث پماد آ د هست؟پوست صورت منم یجاهاییش سوراخه بخاطر جوش سرسیاه لبه ی لبم هم هست اونجاروهم بز ... گودی جای زخم های من زخم تازه بودنمیدونم برای شما چطور هست