2777
2789

سلام یه کانال دارم لوازم خانگی بانه زنگ زدم گفتن جنسامون ۵ سال ضمانت دارن که ۱۸ ماه اول ضمانت تعویض هستش برا هر وسیله که سفارش بدیم حدودا صد تومن بیعانه میدیم و بعد از تحویل وقتی مطمئن شدیم سالمه بقیشو میفرستیم .کسی خرید کرده این مدلی؟؟ آیا قابل اعتماد هستن ؟ 

ما TV مونو اینترنتی سفارش دادیم آوردن برامون سالم سالم النم بعد 3 سال خیلی خوب کار میکنه 

اون آقای که برامون آورد تهران 

اومد خونه نشست قشنگ نگا کردیم قشنگ همه چی سالم بود بعد رفت خیلیم مهربون بود

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خرید اینترنتی همیشه ریسک داره مخصوصا لوازم الکترونیکی،صوتی تصویری بعد از تحویل گرفتن با ...

سلام ممنون از جوابتون اخه حضوری قیمتا واقعا بالاس 😣 بعدشم این گفتش که بعد از اینکه مطمئن شدین پولو واریز کنید 

یخچال و ماشین لباسشویی 

بین برو تو بانه ویترین بیین قیمتای که گفته مثل همونه اگه مثل همون بانه ویترینه از اونجا بگیر چون واقعا ما خریدیم 4 تومن دادیم برای TV قابل اعتماد بود حالا این جایی که میگی نمیدونم بگو اول بفرستن همین که فرستادن شمام پولو کارت به کارت کن بگو چون اعتماد ندارم واقعیتش یا نصفشو بریز بقیشو اوردن بریز حساب

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
بین برو تو بانه ویترین بیین قیمتای که گفته مثل همونه اگه مثل همون بانه ویترینه از اونجا بگیر چون واق ...

این میگه صد بفرست چون خیلیا سفارش میدن کنسل میکنن ضرر میکنیم بانه ویترین سایته ؟؟؟ من یخچال دو قلو بوش میخوام .بعد خیلیا فیش واریز میکنن بیعانه میدن این عکسشونو میذاره تو کانالش گفت تهران نصابم داریم بیاد براتون نصب کنه