2777
2789

یکی از دوستام دانشجو پزشکیه قبلنا همیشه من بهش زنگ میزدم احوالشو میپرسیدم یه مدت تصمیم گرفتم بهش زنگ نزنم ببینم اونم حال منو میپرسه که بعد از سه سال یه زنگم نزد حالا چند لحظه پیش گوشیم زنگ خورد دیدم اونه جوابشو ندادم

یکی دیگه از دوستامم همیشه من بهش زنگ میزدم از ده بار زنگی که بهش میزدم یه بارشو جواب میداد یا اگرم جواب نمیداد پیام میداد ببخشید دستم بنده یا بیرونم ولی دیگه خودش زنگ نمیزد تا اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شد و کلا دیگه خیلی دیر به دیر حرف میزدیم دوماه پیش بهش زنگ زدم جواب نداد حتی دیگه یه پیامم نداد منم دوماهه کاری به کارش نداشتم تا اینکه دوروز پیش زنگ زد گوشی رو قطع کردم

به نظرتون حق دارم؟

ارتباطمو کلا باهاشون قطع کنم به نظرتون؟

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

بهترین کار

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB