2777
2789

اقا سوالیه ک خیلی درگیرم.

کی باید یاد بدیم چطوری باید یاد بدیم  چطوری بگیم کسی نباید جای خصوصی ات رو ببیته

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

زمانی که کنجکاو شد

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بیا بهترین جواب از چت جی پی تی 

آموزش جنسی به کودکان باید به صورت تدریجی، متناسب با سن، سطح رشد ذهنی و نیازهای هر مرحله از زندگی‌شان انجام شود. این آموزش‌ها نباید صرفاً به معنای "آموزش درباره رابطه جنسی" تلقی شود، بلکه شامل شناخت بدن، حریم خصوصی، احساسات، احترام به خود و دیگران و محافظت در برابر سوءاستفاده جنسی نیز هست.

• آموزش اسامی درست و علمی اندام‌های بدن (مثل آلت تناسلی، واژن).
  • آموزش مفهوم "بدن من متعلق به خودم است".
  • آموزش لمس خوب، بد و مشکوک (با زبان ساده).
  • تفاوت‌های بدنی بین دختر و پسر.
  • آموزش حفظ حریم خصوصی (مثلاً در دستشویی یا هنگام تعویض لباس).
  • آموزش "اگر کسی بخواد بدن تو رو بدون اجازه لمس کنه، باید به یک بزرگسال مورد اعتماد بگی".
  • توضیح ساده درباره تولد نوزاد (از تخمک و اسپرم).
  • تقویت مفهوم رضایت، مرز شخصی و نه گفتن.
  • آموزش استفاده از منابع مطمئن برای پرسیدن سوال‌ها.
  • توضیح درباره بلوغ: تغییرات جسمی، هورمونی و روانی.
  • مقدمه‌ای بر هیجانات جنسی، احساسات، دوستی‌ها و عشق.
  • آموزش استفاده مسئولانه از اینترنت و مراقبت از اطلاعات شخصی.
  • آموزش کامل درباره رابطه جنسی، پیشگیری از بارداری، بیماری‌های مقاربتی.
  • گفت‌وگو درباره فشارهای اجتماعی، روابط سالم، رضایت در رابطه و احترام متقابل.
  • ایجاد فضای امن برای بیان سوالات و دغدغه‌ها.
  • با زبان ساده و متناسب با سن حرف بزنید.
  • ترسناک یا شرم‌آور جلوه ندهید.
  • به سوال‌های کودک پاسخ صادقانه بدهید، اما نه بیشتر از چیزی که نیاز دارد.
  • از موقعیت‌های روزمره (مثل دیدن یک فیلم، تولد نوزاد، یا پرسش کودک) برای شروع صحبت استفاده کنید.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم خیلی زود 

چون بچه های الان چشم و گوششون بازه 

خصوصا که اگر تو کوچه اینا برن از کسی زودتر بفهمن دیگه بدتر

میتونی ببریش مشاور اون بهش بگه 

چند سالشه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

از همون بچگی باید بهش یاد بدین حریم خصوصی چیه و نباید کسی نگاه کنه

از دوران راهنمایی هم دیگه باید روابط جنسی و خطرات و تجاوز رو باید حتما بدونه

فقط تدریجی باید یاد بدی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

حقیقتا بنظرم حداقل برای پسر ها که من اطلاع دارم باید قبل کلاس دوم باشه یعنی  7 8 سال قبلش
چون تو این دوره تو مدرسه بچه ها همه چیزو میدونن همه چیزو هااااا
خیلی از بچه ها هم تو این سن مورد تعرض قرار میگیرن توسط دوستاشون چون فکر میکنن چیزی نیست
اگرم فکر میکنید که این سن خیلی کمه و تو این سن این چیزایی که گفتم نیست واقعا دارید اشتباه میکنید 

کاربر اقا هستم 

هر وقت که حرفاتو میفهمه و مثلا میبریش توالت و میشوریش بگو فقط جلوی من و بابات شورتتو در بیار اونم فقط توالت و الکی نباید در بیاری چون خیلی زشت و بی ادبیه که ادم شورتشو در بیاره و هیچ کسی نباید دست به قسمت بدنت که شورت هست بزنه اگه زد داد و جیغ بزن و به من بگو تا پوستشو بکنم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

راهنمایی خیلی دیره اگه بلد نباشه ممکنه خیلی بلاها سرش بیاد

آره دیگه

اگه از همون دبستان یاد گرفته باشه خیلی بهتره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

آره دیگهاگه از همون دبستان یاد گرفته باشه خیلی بهتره

چقدر زیاد تو مدرسه ها این اتفاقا میوفتاد
بچه های بیگناهی که نمیدونستن چه بلایی سر خودشون میارن و چه عواقبی براشون داره
خدارو شکر که همچین مامانی دارم

کاربر اقا هستم 

هر وقت که حرفاتو میفهمه و مثلا میبریش توالت و میشوریش بگو فقط جلوی من و بابات شورتتو در بیار اونم فق ...

و اکثر تعرضها توسط نزدیکترینها اتفاق میافته پس بچتو مثل یه طلای سنگین یا یه عتیقه گرون فرض کن و نذار از دیدت پنهون بمونه بحث ثانیه هاست نه دقیقه ها  خونه بابات و خواهرت و روضه و باغ و پارک همه جا مثل ببر بنگال دورا دور مراقبش باش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .