2777
2789
عنوان

شما باشین چه رنگی می‌خرین دمپایی

154 بازدید | 13 پست

برا شوهرم میخوام دمپایی چرم بخرم چه رنگی بگیرم مشکی قهوای روشن یا قهوه ای سوخته فروشنده که میگه قهوه‌ای روشن پر فروش هست خوشگلم هست انصافا ولی نمی‌دونم دوست داشته باشه یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا چه دغدغه مهمی!

بدم میاد انقدر از ایم کامنت ها

شما دغدغه ات چیه؟  اورانیوم غنی میکنی یا اتم میشکافی؟ 

بین چند تا چیز مونده سوال کرده 

حالا انگار دغدغه خودشون چه چیز خاص و مهمیه

بدم میاد انقدر از ایم کامنت هاشما دغدغه ات چیه؟ اورانیوم غنی میکنی یا اتم میشکافی؟ بین چند تا چیز م ...

اولا اینکه حوصله جواب دادنت رو ندارم 

چون من برا اسی نوشتم‌ نه کاربرا

اسی خودش میتونه جواب بده لازم نیست شما

خودتون رو بندازید وسط

دوما همون طور که شما اظهار نظر می‌کنی

منم حق دارم اظهار نظر کنم و نظرمو گفتم که

بنظرم رنگ‌ دمپایی چیز مهمی نیست 

پس دخالت نکن

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

من از این قهوه ای روشنها که حالت موزی - عسلی داره متفرم. مخصوصا که چرم مصنوعی فیک هم هست. باز قهوه ا ...

دقیقا اونجوری هست خیلی خوشگله قهوه ای روشن ولی اونجوری دیده میشه همون قهوه ای تیره گرفتم 

اولا اینکه حوصله جواب دادنت رو ندارم چون من برا اسی نوشتم‌ نه کاربرااسی خودش میتونه جواب بده لازم نی ...

فعلا که میبینم انقدر اثر عمیق گذاشته با وجود حوصله نداشتن جواب دادی

دوما من چون خودم چندبار بهم امثال شما این حرفو زده جواب دادن از قضا سایت به قول خودتون عمومیه و اینکه من کاری به جواب اسی ندارم از اسی هم طرفداری نکردم چون تجربه داشتم گفتم

فعلا که میبینم انقدر اثر عمیق گذاشته با وجود حوصله نداشتن جواب دادیدوما من چون خودم چندبار بهم امثال ...

جوال دادم تا حالیت کنم از به بعد تو نظر کسی دخالت 

نکنی

آفرین 

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]