2777
2789
عنوان

این پول حلاله بنظرتون

248 بازدید | 25 پست

سلام وقتتون بخیر

دوستم قبلا مریض بود و بخاطر بیماریش دارو مصرف می‌کرد ولی الان دیگه دارو مصرف نمیکنه ولی پول دارو رو رو از شوهرش میگیره بهش میگه برای خرید داروههام هست ولی دارو نمیگیره ،میگه بجای نفقه که بهم نمیده ،میگه سالی یه بار عید به عید برام لباس میگیره و بهم پول نمیده پول لوازم آرایشی نمیده و....و برای خودش خرج می‌کنه هرجای الکی.

از من پرسید آیا این پول حلال هست یا دزدی محسوب میشه؟منم نمیدونستم گفتم نمی‌دونم. میپرسم و خبرت میکنم،

نظر شما چیه؟

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان گفت شوهرش پولش رو هرجایی خرج می‌کنه ولی برای من خرج نمیکنه داره پول و بهم نمیده

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

حروم کار شوهرشه که به زنش پول نمیده 

بگو بگیره به این چیزا فکر نکنه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نه از شیر مادر حلالتر. از همچین شوهر بیفکری باید هم همبنجوری پول گرفت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

چي بگين

منظورتون رو نفهمیدم