2777
2789

شوهرم از نظر عاطفی صفره احترام بهم نمیزاره تحقیرم میکنه خیلی پرخاشگرو عصبیه سر هر چیز کوچیکی شر راه میندازه توهین میکنه،  و چند وقت پیش متوجه شدم با یه دختره رفته قهوه خونه

دو دلم میگم تحمل کنم بچه اذیت نشه طلاق عاطفی بگیریم ب هم کار نداشته باشیم ولی ولم نمیکنه میره تو مخم

از طرفیم میگم این زندگی بدتره واسه بچم یه ترس عجیبی دارم نمیدونم با شرایط من اوضام بدتر میشه یا بهتر

عزیزم منم مادرم درکت میکنم✨

واقعا برای شرایطی که پیش اومده متاسفم خوشگلم❤️‍🩹

ولی عزیزم بچه گناه دار بهتره طلاق بگیری اینجوری هم برای خودت هم برای نی نی کوچولو ات خیلی بهتره

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مادرم درکت میکنم✨واقعا برای شرایطی که پیش اومده متاسفم خوشگلم❤️‍🩹ولی عزیزم بچه گناه دار ب ...

ممنون عزیزم❤ خودم نمیدونم چی میخوام زندگیمو شوهرمو دوست ندارم ولی از طلاقم میترسم

ایکاش حداقل ۵سال اول زندگی بچه دار نشیم تا مجبور نباشیم بخاطر بچه یه عوضی رو تحمل کنیم .من با اینکه دخترام بزرگن  بازم جرات جداشدن ندارم از عاقبت کار میترسم بخاطر مشکلاتی که توی روابط افراد خانوادم هست.شما جوونید یه فکراساسی برا زندگیت بکن بلا تکلیف وبدون عشق زندگی کردن مرگ تدریجیه 

اگر قصد جدایی داری بچه رو حتما با خودت ببر چون با همچین پدری معلوم نیست چه سرنوشتی در انتظارش باشه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اگه از نظر پول اوکی هستی و میتونی بدون شوهرت نیاز های مادی رفع کنی

طلاق بگیر.

اگه پدر خوبی نیست نبودش خیلی بهتره از بودنش

هم خودت راحت میشی هم بچت

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اشتباه کرده با مدیریت میتونی حل کنی تا یر نشده بهش محبت کن از جهت جنسی بیشتر گیشقدم شو طنازی کن وقتش رو پر کن پشیمون میشه بخاطر کمبود رفته کافه... زندگی فعلی ت مهم تر هست هم بخاطر بچه بمان درستش کن... مشکل ازین بزرگ. تر که نداره

به روش نیآر غیرمستقیم تدریجا سر راهش کن. بااین اخلاق همه اول کار ازش دور میشن. بارفتارصبورامت رفتارش رو درست کن این هنر زن واقعی ایرانی هست کتاب بخون مشاوره مذهبی برو خدا کمک میکنه بنیان خانواده مستحکم بااحترام.