2777
2789
عنوان

تو این دوره زمونه بنظرتون

176 بازدید | 18 پست

چادر پوشیدن و حجاب داشتن خنده دارهه؟  مسخره کننده اس؟  از اطرافیانم خسته ام 

هرجا میرم فقط من حجاب دارم همه میگن جقدر خودتو اذیت میکنی ولی من حجابمو چادرمو دوست دارم 

اما خب اذیت میشم با نگاه ها و حرف بقیه

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا مسخره باشه هرکسی انتخاب میکنه چطور زندگی کنه و چطور راحت باشه اگه شما با اون احساس راحتی می کنید عالیه و نباید حرف بقیه براتون مهم باشه

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

نه خیلیم خوبه..... وقتی راحتی....

راحتم ولی بهم میگن اُمُل حتی مادر و خواهرای خودم

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
هرکسی به پوشش بقیه گیر میده عقب مونده اس

واقعا اذیتم میکنن

به خودت افتخار کن والا.کاش منم میتونستم ولی خیلی سخته حجاب واقعا نمیتونم

بخدا گرما و با بچه اذیت میشم ولی واقعا دوست دارم و بحاطر علاقم پای اینکار موندم

هرطور دوست داری لباس بپوش زندگی کنکاری که من هیچوقت نکردم

چرا؟  

من کاری ک دوست دارم رو میکنم اما همش با حس خودم درگیرم 

راحتم ولی بهم میگن اُمُل حتی مادر و خواهرای خودم

خب بگن..... اتفاقا من خانم های چادری شیک پوش رو میبینم اونقدر غبطه میخورم.... میگم کاش من مثل اونابودم

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
برا منم انقدر گفتن خسته شدن فهمیدن من همینم اونا باید پذیرن

افرین بهت

مگه واسه اونا حجاب داری 

اصلا بهشون اجازه نده دخالت کنن  چه پوشش چه هر چیز دیگه، یه بار محکم باهاشون رفتار کنی، میفهمن گ... خوریش به کسی نیومده 

اصلا دوست داری خونه‌ت رو اتیش بزنی ، به اونا چه مربوط هس 

مگه خرجیت رو اونا میدن یا اونا دارن سختیش رو تحمل میکنن

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑