2777
2789
عنوان

خواهرم من خیلی پرو هست

105 بازدید | 4 پست

چند روز پیش رفتم کلاس زبان تعیین سطح ۲ ترم عقب افتادم خوب از مهر ماه نرفته بودم یادم رفته بود و اومدم واسش تعریف کردم می‌گفت خجالت بکش و از این حرف ها و به مامانم هم تعریف کردم گفتش اشکال نداره می‌خونی جبران میکنی و حتی به خالم هم گفتم که اینجوری شد گفتش اشکالی نداره خیلی وقت بود نرفته بودیم کلاس زبان طبیعی هست همه گفتن عیبی ندارد بجز خواهرم 

میگه اگه میشستی درست می‌خونی اینجوری نمیشد ولی من خونده بودم و می‌گفت من جای تو بودم خجالت می‌کشیدم هنوز به اون روز فک میکنم حرسم میگیره 

امروز هم از خواب بلند شده دستور میده داشتم اتاقشو جاور میکرد دستم بند بود گفتش رو کولر رو بزن گفتم من دستم بنده و اونم گفت منم دستم بنده و رفتم کولر رو روشن کردم 

و با لحن خیلی محکم باهام حرف میزد پریشب هم مثلاً خانم از دست من عصبانی هست 

ممنونم که تا آخر خوندید و میشه کمکم کنید لطفا

هیچی نشد فقط عادی شد✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر خواهرت هم احترام بذار. صمیمی ازش بخواه راهنمایی کنه و توصیح بیشتر بده درذوقش نزنی ااا

آره من از خواهرم کوچیکترم اون ۳۰ سالشه من ۲۲

هیچی نشد فقط عادی شد✨