2777
2789

چرا این قدز قتل ها زیاد شدن

ب خاطر گوشیش ب قتل رسوندنش

لامصب چرا یه قانون درست و حسابی نمیزارن ک این قدر خفت گیری نباشه

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

بمیرم براش:) 

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وضعیت اقتصادی اینقدر بد نبود،دزدی ها کمتر می شد.البته بعضی ها(دزدها) هم به پول راحت درآوردن بدون ...

اره دیگ

فقر باعت دزدی و ناامنی میشه

هعی خدا

مامانم بعد اینا گیر داده آیفون نخیر 😐هرجای دنیا بگی بخاطر آیفون کشته شدن میخندن بهت واقعا ماشالا ام ...

حتی اگه خریدی 

ب نظرم دوتا گوشی داشته باش زمان هایی ک تنهایی توی خیابون میری بیرون نیارش

واقعا وصعیت داغونه

اره دیگاینجا فقط ایفون کالای لوکس حساب میشه

ملت تا یچی ترند میشه میرن میخرن صرفا چون ترنده 

چقدر آدم ها هستن از نون شب میزنن این گوشیو داشته باشن

ولی برعکس پولدار های واقعی گوشی معمولی دارن یا یه گوشی درست حسابی

عقده از اینا میباره🗿

لامصب دزده چ آدمی بودهبنده خدا بدن هیکلی داشته چطور گوشیشو دزدیدن و کش تنشاینجاست که میگن مرد و زن ت ...

اخه ببین بدنساز هم بوده وقتی چندنفری با سلاح سرد میریزن سرش بدبخت هیچکار. نمیتونه بکنه

مدال قهرمانی کاراته و تکواندو هم داشته باشی نهایت بتونی جلوی دونفر بدون سلاح مقاومت کنی

ملت تا یچی ترند میشه میرن میخرن صرفا چون ترنده چقدر آدم ها هستن از نون شب میزنن این گوشیو داشته باشن ...

اره قبول دارم 

ب نطرم کسی گوشی ایفون میخره باید در اون حد توانایی مالیشو داشته باشه ک اگه همچین اتفاقی افتاد راحت بتونه ازش بگذره 

ن اینکه ب قیمت جونش تموم شه