یکم طولانیه ببخشید باز
یکی از دوستای مامانم قبلا ازدواج کردن دو تا دختر ۱۲ و ۱۵ ساله دارن، چند سال پیش وضعیت مالی شون خوب نبوده و شوهر سابقشون اعتیاد داشتن و سر کار هم نمی رفتن، با هزار بدبختی و جنگ اعصاب از شوهر سابقشون طلاق میگیرن و حضانت بچه ها رو هم میگیرن. وضعیت مالی شون بدتر میشه. با یه آقایی ازدواج میکنن که وضع مالیشون بهتر بوده( پولدار آنچنانی نیستن ولی خوبن) این آقا یه پسر دارن( ابتداییه نمیدونم چند سالشه) و یه دختر اونم نوجوونه همسن یکی از دخترای دوست مامانمه
خود خانم میگن که آقا خیلی بهشون رسیدگی میکنن و مرد خوبیه خرج ماهیانه خوبی بهش میده خانواده آقا هم خوبن باهاشون.
حالا یه قضیه پیش اومده دعوا شده
دختر این آقا از چند سال پیش کلاس پیانو و اینا میرفتن بعد خب از قیمت های پیانو خبر دارین که چقدر زیاده دیگه. فکر کنم بالای صد تومن دویست تومن باشه. ایشون با این پیانو رو میزی ها( کیبورد بهش میگن چی بهش میگن همون) کار میکردن، الان بعد از مدت که میخوان ادامه بدن به کلاس پیانو، پدرشون میخوان براشون از اون پیانو بزرگا بگیرن، حالا دختر بزرگ این خانم لج کرده که منم از اون پیانو ها میخوام و منم میخوام کلاس برم چرا اون دو تا همش کلاسای مختلف میرن من تا حالا نرفتم تبعضیه و اینا
پدرشون گفتن که تو اصلا نت خوانی یاد نداری اول برات کیبورد میگیرم اگه بهتر شدی و خواستی ادامه بدی برات یکی مثل اون میگیرم
این پاشو تو یه کفش کرده که نه، من حتما یکی از اونا میخوام مامانش هم گفته نه زشته اون چند سال کلاس رفته و اینا تو نرفتی. اگه شرایطتون یکی شد وسایل تون هم یکی میشه.
بعد خلاصه هر چی گریه و زاری کرده به حرفش گوش ندادن این انگار عقده ای شده یه مقدار با بچه های اون آقا حتی پسره که کلا ربطی به این ماجرا نداشته خیلی بد رفتار میکنه و فحششون میده کتکشون میزنه و همش به اونا میپره، به جایی رسیده که گردنبند طلای دختر اون اقا رو به زور و کتک از گردنش کشیده بیرون و کلی حرف جن*ده و چیزای دیگه هم بارشون کرده و وسایل دختره رو داغون کرده، به حرف مادرش گوش نمیده، یکی دوبار مادرش کتکش زده باز بدتر کرده، حرف میزنن باهاش دو روز آروم میگیره باز دوباره سر یه اختلاف کوچیک دعوا راه میندازه
توی این وضعیت چیکار کنیم که دختره آروم بگیره خواهر خونده اش رو اذیت نکنه؟ مخصوصا که دختر اون آقا از بچگی توی رفاه بزرگ شده و از همون بچگی به هزار طریق لوسش کردن اصلا تحمل این خواهر خونده اش رو نداره