2777
2789
والا من با چشای خودم دیدم با خودکار قرمز قشنگ تصحیح میکرد حتی ی سوال پرسیدم ازشون چشم خود ب برگه یکی ...

من خواهرم تصحيح میکنه دیدم حالا خود دانی 😐

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

دولتیه؟میشه بگی چرا ازش بدت میاد؟

نه آزاده 

چون من فقط عاشق دندون پزشکیم ، هیچکس تو این جامعه اتاق عمل رو قبول نداره بهش میگن دستیار پزشک پزشک همش میرنه تو سرت  ، و واقعا هم همین بود، متنفرم ازش پرستاری هم مردم کلا چون خیلی زحمت داره ولی خانوادم نزاشتنپشت بمونم:)

❄️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.