2777
2789
عنوان

طرز تهیه ی ی سالاد ماکارونی خیلی خوشمزه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 57 پست
بزن خب امتحانش ضرر ندارهو البته به نظر من موسیر خوشمزه تر از سیره

ی کاربر گفت سیر رنده کنم. یکی گفت پودر سیر 

موسیر ندارم 

خوشمزه تربنش کدوم میشه نمیدونم

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میزنم هم سیر خام رو له می‌کنم می‌زنم هم پودر سیر چون خودم خیلی مزه سیر دوست دارم

ممنون عزیزم

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

ذرت اگر خامه بخار پز کن

نخود فرنگی بخار پز کن

مرغ و ریش ریش کن

خیار شور و اندازه و سایز ذرت و نخود خورد کن

همه مواد و جدا جدا  بریز تو صافی حتی ماکارونی تا آب همو کاملا کشیده بشه آب نندازه

مخلوط کن سس بزن

میزان سس هم بستگی به خودت داره

میتونی ۵۰ ۵۰ سس ماینز و ماست پرچرب بزنی تا رژیمی بشه

ذرت اگر خامه بخار پز کننخود فرنگی بخار پز کنمرغ و ریش ریش کنخیار شور و اندازه و سایز ذرت و نخود خورد ...

ممنون 

ماست سون دارم اون خوب میشه؟

فلفل دلمه خورد کن نخود فرنگی هویچ رنده کنی سیب زمینی ابپز خورد کن به سسش حتما اب مرغ بزن شوید خشک شد ...

خدایی چه حال بهم زن و چندش بود این رسپی اسی این ار و نکنی ها خیلی ها دوست ندارن نمیخورن اینجوری زحمتت هدر میره

خدایی چه حال بهم زن و چندش بود این رسپی اسی این ار و نکنی ها خیلی ها دوست ندارن نمیخورن اینجوری زحمت ...

حال بهم زن و چندش ادب و شخصیت طرز حرف زدنته معلوم نیس از کدوم طویله بیرون اومدی 

کاربر جدید نیسم !♡
اگر پر چرب هست آرهفقط اگر ماست آب انداخته آبش و جدا کن بریز دوراین مدل غذا ها هر چی مواد بدون آب و م ...

بله پرچرب 

من هیچوقت آبش نمی‌گرفتم این  دفعه حتما میگیرم

من ب شخصه با همه چیز امتحان کردم ولی با تن ماهی فوق العاده بود

چطوی میشه بگی 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔