2777
2789
عنوان

طرز تهیه ی ی سالاد ماکارونی خیلی خوشمزه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 57 پست
فلفل دلمه خورد کن نخود فرنگی هویچ رنده کنی سیب زمینی ابپز خورد کن به سسش حتما اب مرغ بزن شوید خشک شد ...

این کلا یه سالاد دیگه شد 😁

اگه ماکارونی حذف بشه بهش میگن سالاد سیب زمینی 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کالباس میریزم مرغ دوست ندارم تو سالاد نخود فرنگی هم خوشمزش میکنه خیارشور هم ریز خورد کن بریز تو ا ...

ممنون عزیزم 

ی سوال من قبلاً یکی درست کرده بود خوردم حس کردم سس سیر که سوخاری فروش ها دارن از اون سس استفاده شده خیلی خوشمزه شده بود  اگه پودر سیر بریزم تو مایونز مثل اون خوشمزه میشه؟

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

این کلا یه سالاد دیگه شد 😁اگه ماکارونی حذف بشه بهش میگن سالاد سیب زمینی

نه سیب زمینی زیاد نمیزنیم ما سالاد ماکارونی رو پر ملات درس میکنیم همیشه والبته همه جورش خوشمزه اس من عاشقشم

کاربر جدید نیسم !♡
یه کم کالباس هم بریز آویشن و پودر سیر هم بریز

شما پودر سیر میزنید؟ 

چون من خوردم طعم سس سیر که سوخاری ها دارن تو سالاد ماکارونی حس کردم  کسی درست کرده بود خیلی خوشم اومد 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

ولی من خیارشور زیاد زدنی خوشمزه میشه

من یبار زیاد زدم داداشم بدش اومد گفت تو سالاد ماکارونی زیاد نمیریزن که 😒😥ولی تو الویه هر چی بیشتر باشه بهتره😋

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

نه من بیرونم خوردم همینا بود دقیقا

خیلی سنگین نبود؟حس میکنم اونجوری غذای کامل میشه

نه سیب زمینی زیاد نمیزنیم ما سالاد ماکارونی رو پر ملات درس میکنیم همیشه والبته همه جورش خوشمزه اس من ...

اره واقعا حق گفتی 

مخصوصا وقتی میمونه بیات میشه😁

خب اگر نمیتونی بری کالباس بخری توی سس یه حبه سیر رنده کن آبلیمو و نمک و فلفل سیاه بزن سس رو هم با آب ...

سیر رنده کنم بهتره یا پودر سیر بزنم؟

من یبار زیاد زدم داداشم بدش اومد گفت تو سالاد ماکارونی زیاد نمیریزن که 😒😥ولی تو الویه هر چی بیشتر ...

ذائقه ها فرق داره دیگه من همه جورشو میپسندم ولی واس اهل خونه اینجوری درس میکنم

کاربر جدید نیسم !♡
شما پودر سیر میزنید؟ چون من خوردم طعم سس سیر که سوخاری ها دارن تو سالاد ماکارونی حس کردم کسی درست ک ...

بزن خب امتحانش ضرر نداره

و البته به نظر من موسیر خوشمزه تر از سیره

شما پودر سیر میزنید؟ چون من خوردم طعم سس سیر که سوخاری ها دارن تو سالاد ماکارونی حس کردم کسی درست ک ...

آره میزنم هم سیر خام رو له می‌کنم می‌زنم هم پودر سیر  چون خودم خیلی مزه سیر دوست دارم