2777
2789
عنوان

پوشک شورتی مای بیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 19 پست
اخه رو پاش که خط میندازه از همونجام پس میده

عزیزم جا نداره خب، وقتی دفع داره از هرجا که بشه میزنه بیرون

شما سایز بزرگتر بگیر مشکلت حا میشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ازش استفاده نکردم، ولی معمولاً برای بعضی بچه‌ها اندازه‌اش مشکل‌ساز میشه و ممکنه لکه بذاره. تبلیغ زیاد هم دلیل بر کیفیت نیست. باید ببینی برای بچه‌ات جواب میده یا نه. برای من راضی‌کننده نبود.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

من معمولیشو استفاده میکنم خیلی خوبه ولی شورتیشو از بالاش و بغلش بیرون میزنه من معمولی +4 استفاده میک ...

باید سایز ۵ بگیری.

واسه پسر بزرگم استفاده میکردم آره ازش میزو بیرون.

ولی برای این پسرم اینجور نیست.

بنظرم خوبه پوشک راحتیه‌.

فقط وقتی میپوشی مراقب باش اون قسمت خصوصیش رو به بالا نره اذیت بشه.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍

من تازه خریدم

دخترم دوسالشه...فرار میکرد موقع پوشک پوشیدن 

الان خودش میاد پاش میکنم خیلیییی خوبه

موقع پی پی پس نداده من براساس وزنش گرفتم

ولی تعویضش از پا درنمیارم دیگه... با قیچی میبرم کنارشو