ازش راضین؟؟ من دوبار برای پسرم استفاده اش کردم اندازشم بود در حدی که رو پاش خط مینداخت ولی بازم وقتی جاشو کثیف میکرد تا شلوارشم کثیف میشد شما راضیین برا شما اینجوریه؟؟ تازگیا تبلیغش خیلی زیاد شده ولی ندیدم کسی در این مورد بگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من برا دوقلوهام استفاده میکنم و خیلی راضیم قبلش معمولی شو استفاده میکردم پوشک از قسمت چسب آویزون میشد، لباسشون نم پس میداد ولی الان راحت شدم خیلی خوبه
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من برا دوقلوهام استفاده میکنم و خیلی راضیم قبلش معمولی شو استفاده میکردم پوشک از قسمت چسب آویزون می ...
من معمولیشو استفاده میکنم خیلی خوبه ولی شورتیشو از بالاش و بغلش بیرون میزنه من معمولی +4 استفاده میکنم شورتی چهار گرفتم در حدی بود که رو پاش جای پوشک میموند ولی بازم کثیف میکرد شلوارشو
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
من معمولیشو استفاده میکنم خیلی خوبه ولی شورتیشو از بالاش و بغلش بیرون میزنه من معمولی +4 استفاده میک ...
خب کوچیکه جانم
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.