2777
2789
عنوان

چرا راحت دروغ میگیم

162 بازدید | 15 پست

من گاخیه متاسفانه خیلی راحت دروغ میگم. یعنی میخوام اوضاع بدتر نشه یا از سرزنش فرار کنم اما با دروغم همه چی رو بدتر میکنم 

اصلا انگار دست خودم نیست 

کسی هست اینجوری باشه 

چجور درست بشیم 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خودت بگو مرگ ی بار شیون ی بار 

وقتی دروغ میگی استرس داری ک لو بره دروغت 

ولی اگه راست بگی درسته ک سرزنش میشی ولی همون ی باره

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

منم همینطور

دروغ گفتن برام از اب خوردن اسون تره

کلی هم تمرین میکنم ببینم وقتی میخوام دروغ بگم زبون بدنم جوری باشه که فکر کنن راست میگم

بارها هم اون دروغ رو تکرار میکنم با خودم تا مشمول جمله (دروغگو فراموشکاره) نشم

زندگی اینجوری راحت تره، غر زدن بقیه کمتره و خودتم حالت بهتره

من یکیو میشناسم اونقدر دروغ میگه الان بگه روزه باور نمی‌کنم 🤣

وای منم تازه شخص مورد نظر سوره آیه ای برات ردیف میکنه بیا و ببین از حضرت آدم برات قسم میخوره ی نفس تا حضرت محمد 😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

منم همینطوردروغ گفتن برام از اب خوردن اسون ترهکلی هم تمرین میکنم ببینم وقتی میخوام دروغ بگم زبون بدن ...

خیلی بده 

من زبان بدنم لوم میده 

خیلی بده من زبان بدنم لوم میده

نه خب میدونی

ما یجاهایی دروغ نگیم قطعا دعوا میشه 

و خب هیچکس هم دلش نمیخواد کتک بخوره! 

پس شرایط رو تا حدی که میتونیم باید اروم نگه داریم

داداشم هم 6 سال ازم کوچیکتره اونم متوجه شده اگه دروغ نگه نمیتونه روز رو به شب برسونه

خب اینجوری ک خیلی بیشتر عذاب میکشی هم استرس آشکار شدن دروغت هم سرزنش بقیه

دیوونه ام دیگه 

میدونی میخوام بقیه رو ناراحت نکنم اما با دروغم بدتر ناراحته میشن