2777
2789

به خدا مدرسه نمونه دولتی درس میخونم. هیچوقت تک و تجدیدی تو کارمون نبود. حتی نهایی پارسال معدلم هفده خورده ای شد. الان کارناممو دیدم به جز دینی و عربی همش تک بود. اصلا نمی‌دونم چیکار کنم؟ تنها راه حلم خودکشیه. خانوادم اصلا سر این قضیه شوخی ندارن تصورشون معدل هجده نوزدهه. من نمیتونم دیگه زندگی کنم بدبخت شدم دانشگاه رام نمیدن اصلا. چرا اینطوری شد چطور ممکنه؟😭

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درس نخوندی مگه

چرا به خدا. من مدرسم نمونه دولتی بود اصلا درس نخونی اخراجی قبلش میان ترم داده بودم حتی

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

چرا به خدا. من مدرسم نمونه دولتی بود اصلا درس نخونی اخراجی قبلش میان ترم داده بودم حتی

اعتراض بزن شاید نمره هات اشتباه دادن

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم خودم کنارش باشم🖤🍂

سلام.منم یروزی خیلی حرص نمره خوردم اما افسوس ک بدون پارتی و پول این نمرات هیچی نیس هخخخ خودکشی..پاشو ...

بابا مامانم سرمو میبرن به خدا. بدبخت میشم. من پارسال سر معدل هجده بابام باهام قهر کرد. الان با این هم تک زنده بمونم

دنیا به آخر نرسیده یه سال با خیال راحت بمون پشت

به خدا از مامان بابام میترسم فقط

پشت بمون خوب بخون قبول بشیبرای نمره هم بگو 12 13 شدم اگه گفتن نشون بده کارنامه فیک درست کن

بدبختی اینه مدرسمم زنگ می‌زنه خونه باهامون دعوا میکنه. بچه های اونجا همه درسخونن و حساس. ابروم می‌ره بدبخت شدم 

چندم بودی امسال عب نداره بشین بخون یا ترمیم میکنی یام جبران

دوازدهم. از خانوادم خیلی میترسم از ترس هنگ کردم لال شدم😭