2777
2789
عنوان

سالم موندن سبزی خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 39 پست
حتی ریحوناش؟ مشکل من با ریحونه خیلی حساسه به سرما انگار

ریحون و شاهی رو با سبزیها قاطی نکن بذار کنار قابلمه هرموقع خواستی بشوری ازشون بردار. یهو مثلا ریحونت پلاسیده شد یا شاهی زرد شد از اونیکی سبزیا استفاده کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه عالی. من فکر میکردم بشورم اوضاعش بدتر میشه

عزیزم کلا سبزی را وقتی پاک میکنی برگ برگ نکن مثلا من ریحون را باکمی از ساقه میزارم. من هم شسته شده گذاشتم داخل قابلمه رویی هم نشسته.

فقط نکته اش اینه اگه شستی ابش کاملا باید خشک شه وگرنه سریع خراب میشه من وقتی شستم داخل ابکش ابش رفت رو ی پارچه نخی پهن میکنم چند بار هم زیر و رو میکنم که آبش خشک بشه بعد میزارم داخل قابلمه رویی

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

عزیزم کلا سبزی را وقتی پاک میکنی برگ برگ نکن مثلا من ریحون را باکمی از ساقه میزارم. من هم شسته شده گ ...

چه خوب ممنون از راهنماییت😘

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  

شاید دمای یخچالت خیلی پایینه یا بالاست شایدم ریحونش پلاسیده بوده از اول، من پاک میکنم نشسته میذارم تو قابلمه روحی تا یه هفته قشنگ میمونه هر بار اندازه نیاز میشورم هرروز سبزی دارم

شاید دمای یخچالت خیلی پایینه یا بالاست شایدم ریحونش پلاسیده بوده از اول، من پاک میکنم نشسته میذارم ت ...

رو ۴ هست. ریحونش تازه و شاداب بود اتفاقا. میذارم تو نایلون. حالا از این به بعد کیسه نخی و ظرف روی رو امتحان میکنم

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو