2777
2789

تقریبا ۸ ماهی میشه که با مادرشوهر و پدرشوهر قطع رابطه ایم سر قضیه اینکه با خانواده رفتم مسافرت مادرشوهر انتظار داشت اونم ببریم در حالیکه توی دوره نامزدی هزار بار بردیمشون اصفهان ، تهران ، قم ، مشهد و خیلی جای دیگه ، بعد ازدواج هم تا ۳ سال ماشین نداشتیم فروختیم بخاطر خونه و از دوسال قبل عروسی هم که نامزد بودیم رنگ مسافرتی ندیدیم بخاطر خونه سازی ( ۵ سال عقد بودم ) درحالیکه اونا خودشون مسافرت رفتناشون به راه بود . ما بعد عروسی آرزوی یه مسافرت ماه عسل داشتیم. در حالیکه اون و شوهرش رفتن مشهد . ۳سال بعد عروسی ماشین گرفتیم و با پدر و مادر خودم رفتیم مسافرت خلاصه سرتونو درد نیارم ماجرای دعوامون توی تاپیک های قبل هست ، مادرشوهرم سر اینکه چرا ماشینی که پدرمن پول داد ‌و من طلاهامو فروختم خریدیم چرا به اسم منه و چرا مسافرت که رفتیم با خانواده اون عجوزه رو نبردیم وقتی که مادرم اومد خونمون اون بی جهت بهش فحش داد و نفرینش کرد مامانم هم هیچی نگفت نه من نه مامانم انگار خشکمون زد البته من چند روز بعد که دوباره فتنه انداخت حسابی از خجالتش در اومدم . 

دیروز که مامانم اومد خونمون برادرشوهرم که تو حیاط بود وقتی از جلوی من و مامانم رد شد روشو کرد اونور من و مامانم بهش سلام کردیم ولی اون حتی یه سلام نکرد خیلی بهم برخورد این برادرشوهرم ۲،۳سالی از شوهرم بزرگ‌تره بچه هم نیست که بگم از سر بچگی این کارو کرد اخه کی به تو کار داشت مادرت هر دری وری از دهنش در اومد بارمون کرد بعد این خاله زنک هم طلبکاره انگار ما بهشون فحش دادیم 

حالا جالب اینجاس هر وقت شوهرم برادرش و خانومشو میبینه یهجوری احوالپرسی میکنه تعارفشون میکنه بیان خونمون من هنگ می‌کنم 

چطوری به شوهرم بگم این کار برادرشو ؟  

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

با زبان محلی خودتون بگید 

یعنی چی چطوری بگم؟؟؟

ب شوهرت بگو دیگه  دقیقا چکار کرد داداشش

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میدونی همسرت باهاش برخورد میکنه بگووگرنه اصلا خودتو کوچیک نکن

نه فک نکنم 

اخه هر مشکلی پیش میاد خودشو دخالت نمیده میگه خودتون حل کنین 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!
نه فک نکنم اخه هر مشکلی پیش میاد خودشو دخالت نمیده میگه خودتون حل کنین

حالا واقعا شما ومادرت تو دعوای اول چیزی نگفتین حرکتی نکردین منت پول ماشین رو نذاشتید؟اخه مگه دیوونه است بی دلیل خودشو سبک کنه

با زبان محلی خودتون بگید یعنی چی چطوری بگم؟؟؟ب شوهرت بگو دیگه دقیقا چکار کرد داداشش

بگه شوهرش چیکار می‌کنه دو روز قهر بعد چند روز پشیمون میشه میگه ما قبل از ازدواجم‌ خوب بودیم پس چی شده ؟بعد یادش میوفته که آها زن گرفتم پس مشکل از اونه

بگه شوهرش چیکار می‌کنه دو روز قهر بعد چند روز پشیمون میشه میگه ما قبل از ازدواجم‌ خوب بودیم پس چی شد ...

شوهر من اینطوری نیست 

عکس العمل آنی نشون نمیده، ولی یادش میمونه و کینه میکنه و رابطه شو با خونوادش کم  و کم میکنه 

باید هرکس شوهرشو بشناسه ببینه چ رفتاری مناسبه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

شوهر من اینطوری نیست عکس العمل آنی نشون نمیده، ولی یادش میمونه و کینه میکنه و رابطه شو با خونوادش کم ...

شوهر من اگر با خانواده اش قطع ارتباط کنه وکینه داشته باشه من ازش میترسم،چون زندگی که همیشه گل و بلبل که نیست وقتی خانواده اش رو راحت کنار بزاره پس با کوچکترین مشکل می‌تونه اینقدر خطرناک ولی رحم باشه که از من هم بگذره

حالا واقعا شما ومادرت تو دعوای اول چیزی نگفتین حرکتی نکردین منت پول ماشین رو نذاشتید؟اخه مگه دیوونه ...

خداشاهده داشت آتیش میگرفت به مرز جنون رسیده بود انگار 

من اولین بار بود با شوهرم و خانواده خودم باهم رفتیم مسافرت . اون از قبل تر از این قضیه انگار دنبال شر درست کردن بود ولی من محل نمیذاشتم ، مسافرت که بودیم کارت سوخت مون اومد چون خونه نبودیم اون  از پستچی گرفت بهمون زنگ زد که اره کارت سوختتون اومد باید شیرینی بدین ، بعدش که از مسافرت برگشتیم بهمون گفت کارت سوختتون که روی کابینت بود معلوم نیست چی شد 😏باز خداروشکر کارت اصلی رو نیاوردن دم خونه فقط یه برگه آوردن که گفت فلان روز برین از اداره پست بگیرین.سا یه گلدون پر سانسوریا گذاشتم توی حیاط اون گرفت مال خودش بدون اینکه از من اجازه بگیره ، اون روز هم که شر به پا کرد مامانم و خالم اومدن خونمون چون از مسافرت برگشته بودیم خالم میخواست بیاد خونه ی من که با مامانم باهم اومدن اون از توی حیاط که اینا رو دید هوار کشید که اره خونه ی منه و شما انگار صابخونه این و فلان . دوس نداره خانواده بیان خونم آتیش می‌گیره 

خونتون رو تو خونه ی پدر شوهر ساختین؟

کنار خونشون زمین خالی دادن ما خودمون ساختیم با پول خودمون حتی ماشین فروختیم شوهرم وام گرفت من چند تا تیکه طلا فروختم سر کابینت ، در حالیکه هیچ سند و مدرکی نداریم ‌ و پدرشوهر هی تهدید میکنه میگه خونمو از شما میگیرم اینجا خونه ی منه 😟