2777
2789

چی کار کنم؟ میگه موردی برای نمایش یافت نشد

با پشتیبانی تماس بگیرم یا فعلا صبر کنم؟ 

از دیروز بعد از ظهر تا الان بارها چک کردم در ساعات مختلف چیزی نمیاره 

عزیزم یازدهم هستی یا دوازدهم؟

مسیر دریافتش اینه👇🏼

⬅️ از طریق لینک my.sanjesh.org وارد پنل مای سنجشتون میشید⬅️ ثبت نام در آزمون⬅️ آزمون سراسری ⬅️ ورود به سایت آموزش و پرورش⬅️ مشاهده کارنامه امتحانات نهایی

حواست باشه که حتما سال1404 و پایه دوازدهم رو انتخاب کنی چون اگه یازدهم رو زده باشی همینو میگه  ⬅️ دریافت کارنامه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یازدهم هستی یا دوازدهم؟ مسیر دریافتش اینه👇🏼⬅️ از طریق لینک my.sanjesh.org وارد پنل مای سنجشت ...

همین مسیر رو طی میکنم ولی میگه یافت نشد

نه یازدهمم نه دوازدهم فارغ التحصیلم 

همین مسیر رو طی میکنم ولی میگه یافت نشدنه یازدهمم نه دوازدهم فارغ التحصیلم

مطمعنی که سال 1404 و دوازدهم رو زدی؟ مجددا وارد شوید و مطمعن شوید چون میدیدم بچه هایی که اصلا به این گزینه توجه نمیکردند و وارد میشدند و میگفت کاربری یافت نشد

فقط بلدی تاپیک دیگران که بر خلاف میلت باشه رو گزارش بزنی آدم بیخود چرا تاپیک مذهبی رو گزارش میزنی 

دانشگاه فرهنگیان هم معمولا جای کسانیکه اعتقادات مذهبی دارن نه آدم بی دین و ایمانی مثل تو بشین تا نوبت بشه 

مطمعنی که سال 1404 و دوازدهم رو زدی؟ مجددا وارد شوید و مطمعن شوید چون میدیدم بچه هایی که اصلا به این ...

و اینکه نمیگه کاربری یافت نشد قسمت جدول نمرات زده موردی برای نمایش وجود ندارد 

فقط بلدی تاپیک دیگران که بر خلاف میلت باشه رو گزارش بزنی آدم بیخود چرا تاپیک مذهبی رو گزارش میزنی دا ...

@niniyar‍ چرا این مزاحما رو جمع نمیکنید ؟ من‌ تو تاپیکی که به این یارو هیچ ربطی نداشته نی نی یار تگ کردم به چه حقی میاد تو تاپیکای من مزاحمت ایجاد و بحث تاپیک دیگه رو مطرح می‌کنه و توهین میکنه؟؟؟ جالبه ما در حد فرهنگ و خانواده خودشون جواب میدم بعدا تعلیق میشیم ولی هزار بار درخواست بررسی میدیم کسی به امثال این یارو رسیدگی نمیکنه که تهمت میزنن و مزاحمت ایجاد می‌کنند 

سامانه دانا رو میگی دیگه درسته؟تاریخ و پایه درست هست

شما کنکور ثبت نام کردید؟ 

• دانش آموزان و فارغ التحصیلانی که در آزمون سراسری ثبت نام نکرده اند جهت ثبت نام به  مای مدیو مراجعه کنند

@niniyar‍ چرا این مزاحما رو جمع نمیکنید ؟ من‌ تو تاپیکی که به این یارو هیچ ربطی نداشته نی نی یار تگ ...

@niniyar این خانم هم اومد داخل تاپیکی که هیچ ربطی نداشت فقط نفرت پراکنی می‌کرد و اعتقادات پوچ و زاویه دارش رو به بقیه غالب می‌کرد به امام حسین توهین کرد و باعث شد اون تاپیک بنده خدا بسته بشه بعد اینجا مظلوم نمایی میکنه لطفا رسیدگی کنید 

@niniyar‍ چرا این مزاحما رو جمع نمیکنید ؟ من‌ تو تاپیکی که به این یارو هیچ ربطی نداشته نی نی یار تگ ...

این خانم هم اومد داخل تاپیکی که هیچ ربطی نداشت فقط نفرت پراکنی می‌کرد و اعتقادات پوچ و زاویه دارش رو به بقیه غالب می‌کرد به امام حسین توهین کرد و باعث شد اون تاپیک بنده خدا بسته بشه بعد اینجا مظلوم نمایی میکنه لطفا رسیدگی کنید

niniyar@