2777
2789
عنوان

بچه ها ی دقه بیاید

272 بازدید | 44 پست

من  ۸۰۰ملیون پول دارم

با توجه به اینکه شکست خوردم و جدا شدم همین پولا دیگه برا آیندمه 

بنظرتون چیکارشون کنم.

چی باهاشون بخرم که به نفعم باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا کن. مقداریشو طلای ریز پارسیان دو گرمی و مقداری هم طلا بدون کارمزد و یک مقدار نقد نگه دار خونه

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

ماشین خوب نیس اگ ی خش بیقته بهش قیمتش خیلی میاد پایین و ضرر کردی 

طلا دسته دوم بخر  چون اگ نو بخری حتی ازشونم استفادا نکنی بخای بفروشی دست دوم حساب میشه

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

طلا بگیر طلا ازمن میشنوی از ماشین چیزی سر در میاری

خودمم فکرم اینکه ی مقدارشو طلا بگیرم 

اره ماشین بلدم دوستم دارم بقیشم بدم ماشین 

ولی خب اینطوری دیگه خرجی هم ندارم 

اره

بنظرم با همون 800 تومن یا مغازه بگیر یا طلا 

هردوش سوده اگه تهرانی که قیمت خونه بنظرم 

افت کرده خونه هم میتونی بگیری بدی اجاره 

هرموقع خواستی خودت استفاده کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خودمم فکرم اینکه ی مقدارشو طلا بگیرم اره ماشین بلدم دوستم دارم بقیشم بدم ماشین ولی خب اینطوری دیگه خ ...

بنظرم مغازه بگیر بده اجاره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕