الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خقیقت همینه چرا تفره میری سریع عوض کن من سزارینم دست دکتری افتاد ک شنیده بودم عملش خیلی بده جوری کل شکم باز میکنه ماهر نی توکارش منم از مجبوری چون دکترم نبود نامه داد رفتم پیشش دقیقا عین این ادمایی ک گفته بودن بود از این پهلو تا پهلو بعدی کلاااا جاقو زده بود پاره بودم ب عبارتی دستش خوب نبود تا ۶ ماهم خونریزی داشتم میگفتن چون رحم خوب ندوخته
من ساعت پنج صبح اورژانسی رفتم بهترین بیمارستان شهرمون اونجا ماماگفت دکتر هنوز نیومده اگه نیومد خودم بچه به دنیا بیارم بداخلاق هم بود یه معاینه میکرد خیلی دردم میکرد ولی خداروشکردکتراومد وخیلی خوب بود دکتر خیلی مهمه .اینقد خداروشکر کردم این ماما بچمو به دنیانیورد
نترسید بابا اونایی که فوت میشن مشکل دارن مثلا چند ماه پیش یه خانومی تو بیمارستان مرتاض بعد زایمان فوت شد اون بنده خدا کرونا داشت وقتی سزارینش کردن ریشو از دست داده بود احتمالا شنیدی در موردش یا بقیه وگرنه این همه زایمان موفق هست نمیبینی اون پنج تا به چشمت اومد
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
نترسید بابا اونایی که فوت میشن مشکل دارن مثلا چند ماه پیش یه خانومی تو بیمارستان مرتاض بعد زایمان فو ...
زایمان اولم سال ۹۵ بود ینفر همراه خودم زایمان کرد طفلک هیچیش نبود اما از خونریزی رفت تو کما دکترش کرباسی بودبه خانوادش کفته بود با نوه برید خونه این دیگه به هوش نمیاد اما خداروشکر بعد ۳ روز به هوش اوند بعد اون چندتاخرابکاری از کرباسی شنیدم