2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

329 بازدید | 20 پست

مشکل من با خواهرشوهرم ازروز خواستگاریمون شروع شده..

..ازهمون روز فهمیدم ایشون چیزی به نام حریم شخصی وخصوصی رو درک نمیکنه.

هربار میاد خونمون دست پرمیاد.کلی کمکم میکنه.جوری که از خودم به عنوان میزبان بیشتر زحمت میکشه خیلی هم مهربونه.یه پسر ۵ساله داره مدام مراقبش هست که خرابکاری نکنه..خلاصه ازاین نظرا ماهه..

اما ذره ای به حریم ومسائل شخصی احترام نمیذاره.صرف اینکه فکر میکنه خونه داداشش هست یعنی راحت وآزاد میتونه هرکاری کنه..فقط،تنها جایی که فعلا دست نزده کمد بنده است‌..حتی شب ازدواجمون مدام پیامک که چیکار میکنید؟؟کارتون تمام؟؟ساعت ۱۲شب😊..

اون روز خونمون بودن من وهمسرم خواب بودیم روتخت اونا هم خواب..صبح زود بود یهو دیدم یکی بالای سرم داره روی شونم میزنه وهی صدام میزنه..بدجور از جا پریدم گفت: میگم ما یه سربا همسرم  بیرون میریم وبرمیگردیم خواستم بهت بگم وبرم...اون لحظه فقط دلم خواست بگم عزیزم اتاق در ندار??یا ندیدیش که بسته است؟؟؟اونم اتاق شخصی زن وشوهر...شاید اصلا من لباس درستی تنم نباش‌ه باید سرتو بندازی بیای تو؟؟؟..به احترام مهمان بودنش چیزی نگفتم..

گاهی وقتی پیش میاد باهاشون جایی بریم مثل پارکی یا جایی موقع قدم زدن شوهر خودش رو ول میکنه وسط من وهمسرم راه میره ..همسرش هم معذب میشه کلا جدا میشه میره جلو..

یا هی درحال درگوشی حرف زدن باهمسرم..داداشم یه دقیقه بیا یه چیزی بهت بگم.‌داداشم یه لحظه بیا تواتاق.بعد هی چشم وابرو به همسرم که مثلا بهش نگو..درحالی که فقط من وهمسر خودش اونجا نشستیم..چیز خاصی هم نمیگه ها فقط مثلا میخواد نشون بده من وداداشم خیلی جیک توجیکیم یادداشم خیلی من رو دوست داره ..درحالی که همسرم کلی ازدست این مدل رفتاراش کفری میشه‌ وبهم میگه که چیا گفته..

حتی یه بار یه گروه زده بود برای خودش وداداشاش فقط ما عروسا نبودیم..همسرم بهش گفت این گروه رو حذف کن یه گروه خانوادگی داریم  باعروسا همون کافیه.

بارها شده کشویی نامرتب بوده یا چیزی رو نخواستم ببینه راحت به هرجایی سرک میکشه..

پرسیدن راجب مسائل خیلی خصوصی زن وشوهری هم که نگم براتون که البته چندین بار جوابش رو ندادم کمتر میپرسه..احساس بزرگی میکنه که مثلا بخواد راهنمایی کنه ..

بارها شده بهم بی محلی کرده ولی جلوی همسرم باهام گرم میگیره..که همسرم نگه باخانمم خوب رفتار نمی‌کنید.. منم متوجه شدم هرچه قدر بخوام به همسرم بگم اون درنبود توفلان کارو کرد خوب نیست چون حس میکنه دارم خاله زنگ بازی درمیارم چون میبینه که وقتی خودش هست چقدر بهم احترام میزاره..

خلاصه که دختر مهربونی اهل پشت سرم حرفت زدن واینا نیست فقط خییییلی باسیاست و زیادییی راحتتتتتتت..ومن کنارش اذیتم..

حالا میخوام با نهایت احترام بهش بفهمونم که حریم رو نگه داره..چطوری؟؟؟؟

قبلا هم این تاپیک روزدم ولی به جواب نرسیدم..

کمک هاش لطف هاش نپذیر 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا ما ایرانی ها خواسته ها و نیاز هامونو راحت ب زبون نمیاریم… رک و پوست کنده بگو عزیزم با ای ...

گفتم فایده نداره..

حتی بهش گفتم وقتی شب ازدواجمون پیام دادی من چون ناراحت شدم جوابت ندادم چون این مسائل خیلی خصوصیه..

رک بهش بگو. خانواده شوهرمن هم خیلی راحتن هم بی ادب هم از حریم خصوصی چیزی حالیشون نیس. اوایل خودخوری میکردم بعدتصمیم گرفتم توروشون بهشون بگم ک مثلا موقع غذاخوردن بیاید من در باز نمیکنم. توی ساختمونیم آخه. بدم میادمیان تو موقع غذا نگاه میکنن چی میخوریم بعد میرن میگن ابنافلان غذارو میخوردن بخودشون نیرسن واینا. ولی اون لحظه ک میان هرچی تعارف میزنی وانمیستن. وخیلی موردای دیگه بنظرم رک توروش بگو 

وقتی همسرت باهات موافقه بذار خودش رو هلاک کنهداره خودش رو کوچیک میکنه از چشم همسرش و شما و داداشش می ...

من اون موردش رو کاری ندارم بزار هرکاری میخواد بکنه.. 

فقط ازاین که میاد خونم نمیتونم هیچی رو قائم کنم بدم میاد..

یادمه چراغ خوابم شکسته بود گذاشتم گوشه کنج کتابخونه اصلا خودم وهمسرم هم اونجا تردد نمیکنیم..

اومد بهم گفت چراغ خوابت خیلی خوشکل بود حیف شد شکست.. 

با خودم گفتم یا خدا توی کی رفتی اونجا رو دیدی؟؟

به همسرت بگو اون بگه

گفتم که واقعا نمیشه اینقدر جلوی همسرم باهام‌خوب رفتار میکنه که‌نگم..

وای قربونت بشم..عزیز دلم..زحمت نکش بیا..فلان چیز ودرست کردم‌چون تو دوست داری..عززیزززررردلمممممممممممممم...

حالا بعد رفتنش من‌بیام‌بگم خواهرت در نبود تو فلان کارو کرد..

یه معلمی داشتیم میگفت اگه میخواید مادرشوهر و خواهرشوهرتون مثل خواهر و مادرخودتون باشن و بهت کلی خوبی کنن و کمکت کنن پس باید مثل وقتی که مامانت دعوات کرد حرفی بهت زد ،اوناهم زدن ناراحت نشی

اگه نمیتونی پس باید مثل یه مهمون بری خونشون و برگردی و خودتو خیلی اذیت نکنی یعنی مثلا حریما رو حفظ کنی و صمیمی نشی 

رک بهش بگو. خانواده شوهرمن هم خیلی راحتن هم بی ادب هم از حریم خصوصی چیزی حالیشون نیس. اوایل خودخوری ...

ای بابا..

شرایط شما باز‌سخت تره به نظرم حداقل من هرروز نمیبینمش

ای بابا..شرایط شما باز‌سخت تره به نظرم حداقل من هرروز نمیبینمش

اره من خسته شده بودم وقتی هرروز نیامدن اخم میکردم کم محلی میکردم. در باز نمیکردم.الان دیگه قشنگ میدونه خاهرشوهرمم هفته ای دوساعت میادمیره. موقع ک مهمون دارم بیاد. در باز میکنم بهش میگم شرمنده امشب مهمون دارم خودش میفهمه میره.. 

یه معلمی داشتیم میگفت اگه میخواید مادرشوهر و خواهرشوهرتون مثل خواهر و مادرخودتون باشن و بهت کلی خوبی ...

هیچوقت مادرشوهر مادرنمیشه. خاله آدم مادرنمیشه چ برسه مادرشوهر. هرچقدرم بخایم خوب باشیم ولی این حرف منطقی نیس خانواده شوهر عروس ب چشم ی موجود ک فقط بلده پولای پسرشون خرج کنه وپسرشونو دورکنه ازشون میبینن