2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم که وظیفمه ازشون محافظت کنم در مقابل همه ادم های بد با این که خودم نازک قرمزم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

الههی چقدر مهربونی🥺

قربونت برم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

نازک نارنجی یا حساس؟من خودم یه آدم خیلی پاستوریزه و حساسیم ولی نازک نارنجی که تو ذهنم نیستم. مثلا کس ...

منظورم آدمیه که چیزی بگن بهش زود بهش بر میخوره یا از بی توجهی ناراحت میشه زود

منظورم آدمیه که چیزی بگن بهش زود بهش بر میخوره یا از بی توجهی ناراحت میشه زود

خب واسه من بستگی داره کی باشه

ولی حساسم 

به شوخی و حتی یه ذره توهین و بدرفتاری و اینا 

اما واکنشم یا ملایم و منطقی یا تو شرایطی که طرف مقابل نخواد متوجه بشه شاید تند بشم و یا ترک محیط کنم یا سکوت 

خب واسه من بستگی داره کی باشهولی حساسم به شوخی و حتی یه ذره توهین و بدرفتاری و اینا اما واکنشم یا مل ...

من فقط دوست دارم فاصله بگیرم از طرف هیچ واکنشی نشون نمیدم

ببین خیلی و به خیلی چیزا بستگی داره

ببین فرض کن من وتو دوستیم تو یه شوخی بد میکنی من ناراحت میشم ولی هیچی نمیگم فقط فاصله میکیرم وانتظار دارم بیای معذرت خواهی کنی نظرت راجب آدمی مثل من چیه