2777
2789
عنوان

دختران طعمه های بی دفاع

213 بازدید | 10 پست

دختران با توجه به شرایط روحی خاصی که دارند و عواطفی که نوعا در روح آنها وجود دارد تبدیل به طعمه های بی دفاع برای پسران و مردان هوسباز می شوند به همین دلیل برای کمک به آنها محدویت هایی برای آنها در نظر گرفته شده است. نوعا هر روزه در رسانه ها و جراید اخباری در باره اغفال دختران منتشر می شود شاید کسی بگوید پسران نیز توسط دختران اغفال می شوند درست است ولی اغفال پسران معمولا مالی است و در اندک موارد سرنوشت پسران را تغییر می دهد بر عکس اغفال دختران معمولا در سرنوشت آنها اثر خیلی زیادی دارد. در میان اغفال شدگان هم کسانی هستند که دارای تحصیلات و فهم و درک خوبی بوده اند .

حالا چه باید کرد؟

توصیه این است که اول به حرف های افراد نباید دل خوش کرد پسران در آغاز آشنایی با دختران به آنها وعده های زیادی می دهند یا خودشان را طور دیگری معرفی می کنند و متاسفانه اغلب دختران با توجه به همان ویژگی روحی که گفته زود قبول می کنند حالا برخی در همان اول و برخی چند روز دیرتر. به همین دلیل آنها نباید به وعده های پسران توجهی کنند مثلا اولین وعده آنها وعده ازدواج است اگر می خواهند آن را قبول کنند حتما با بززگترها مشورت کنند و آنها را در جریان بگذارند . و سر خود تصمیم نگیرند زیرا خودشان به تنهایی نمی توانند آن رابه سرانجام برسانند و بعدا پشیمان خواهند شد.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه لحظه یاد قلاب ماهیگیریا افتادم بهشون طعمه وصل میکنن😃

احساس میکنم درصد تخریب این تاپیک بیشتر از شکست عشقی بود

طعمه بی دفاع چیه خدایی؟!

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵