2777
2789
عنوان

بیاید ی امضا بگید یا ی متن قشنگ

166 بازدید | 12 پست

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند

بره های این حوالی گرگ ها را میدرند

سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها

زندگان هم آبروی مردگان را میبرند

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

من هرچی دارم عاشقانس دونفره🤧🤣

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کوتهی ماست

که دیوار بلند است. .🌱✨

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

پیری آن نیست که برسر بزند موی سفید ،

هرجوانی ک دلش شوقی ندارد پیر است!

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

نگو که دوستم داری

کاری کن که احساسش کنم!

- محمود درویش

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

باشه😂

البته مخاطبش شما نبودین

به نظرم قشنگ بود متنش