2821
2789
عنوان

خواهرشوهرام گفتن نمیخوریم میبریم

589 بازدید | 34 پست

بچه ها ما با خانواده شوهرم خیلی اوکی هستیم 

اما من خودم در عین اینکه باهاشون صمیمی هستم .یکم چهارچوب ها رو رعایت میکنم 

مثلا امشب ۳ تا از خواهر شوهرام خونمون بودن.

انقد سر سفره خوردن ک جا نذاشتن تکون بخورن 

یعنی همگی سر سفره فقط میخندیدن و می‌خوردن

بعد دیگه تا آخرش هر چی اوردم گذاشتن تو نایلون و بردن همش میگفتن ما با تو خیلی راحتیم البته همیشه میگن

خونه ی تو همه چیز خوشمزه 

خودشون شستن و جمع کردن و حتی طی هم کشیدن 

درسته راحت باهام اما در یخچال و کابینتام بدون اجازه نمیرن 

میخوام بدونم ازم سو استفاده میکنن یا واقعا باهام راحتن ؟؟؟؟؟؟

بعد من دخترم و از شیر گرفتم 

هدیه هم آوردن برای دخترم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا یه خواهرشوهر خوب هم پیدا میشه هی ایرادای الکی بگیرید 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

عزیزم یه نون بخور 7تا صدقه بده. چه سو استفاده ای اگه مالی میاری که چشمت دنبالش و حس میکنی سو استفاده میشه ازت نیار. اونا چیزی که میتونستن خونت بخورن و بردن و اینم بگم منزل داداشش نم هست حس میکنم ناراحتی از اینکه چرا زیاد خوردن و چرا بردن

2825
2823
2791
2779
2792