2777
2789

ی مدت به ۴۸ رسیده بودم و با کوچکترین ناراحتی رسیدم به ۴۵ و دوباره با استرس که الانم ۴۲ هستم🫠😐

خیلی راحت با چیز ساده که اعصابمو بهم بریزه آب میشم 

و الان تازگیا هییچ اشتهایی ندارم و زیاد بخورم اوق میزنم دیگ نمی تونم ادامه بدم

خیلی احساس بدیه واقعا هیچ لباسی بهت نمیاد اعتماد به نفسم صفر شده😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قدم ۱۶۸ عه و قبلا ۴۹ بودم و کلا اندامم کشیدست خیلی غصه میخوردم ک چرا لاغرم باید حداقل ۵۵ بودم

بعد کلی غذا خوردن شیرموز عسل چاغم کرد و تنبلی تخمدان شکم‌اوردم اما کلا خیلی بهتر شدممممم

الانم بعد ۱۰ سال زاییدم شدم ۷۰ میخام کمتر بشه بشم ۶۵

رفتبودم سوپرمارکت یه دخترحدودا ۸ساله با پدرش اومده بودن خرید  جفتشون تپلی بودن  بعد دختر خانم رفت بیسکوییت برداشت  باباش گف نه بزار سرجاش مامان گفته بیسکوییت نخوریم

گفتم شاید بیسکوییت چاق میکنه میخوای امتحان کن

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

اول سعی کن استرس و اضطرابی باعث حال بدت میشه رو رفع کنی 

کالری شماری هم میتونه کمکت کنه برای افزایش وزن

کالری غذا هایی میخوری رو حساب کن 

برنامه مانکن چن سال پیش داشتم میتونستی حساب کنی چقد کالری در روز نیازته که تو یه زمان مشخص چقد وزن اضافه کنی

یه ورزش سبکم کنارش داشته باش