2777
2789
عنوان

اینایی که خیلی سیاست بلدن بیان

175 بازدید | 21 پست

من خواهرام الان چندساله قهریم حالا که اشتی کردیم اونا میگن خونه هم نیایم فقط درحد تلفن باشه ولی ازمن میخان برم خونشون من چند بارم رفتم شوهرمم شاکی میگه این چه خواهری ولی اونا نمیان میخام بگم یا رفت امد یا قطع رابطه کامل این درسته شما بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اینو نگو

تو هم فقط در حد همون تلفن در ارتباط باش

اگه اونا اومدن برو نیومدن نرو

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اخه عزیز به من میگن بیا حتما یا بیار درخونمون اما خونه منو بلدنیستن

خب دارن ازت سواری میگیرن و به سازشون میرقصی

شما هم شان و شخصیت خودتو داری، با مشورت شوهرت باید کاری رو انجام بدی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اخه عزیز به من میگن بیا حتما یا بیار درخونمون اما خونه منو بلدنیستن

خب نرو

بگو شما نمیایید منم نمیام

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب دارن ازت سواری میگیرن و به سازشون میرقصیشما هم شان و شخصیت خودتو داری، با مشورت شوهرت باید کاری ر ...

عزیز دقیقا بچم بیمارستان بود صددفعه اومدن ولی خونم نمیان که به همه بگن ما بچشو بیمارستان بردیم

عزیز دقیقا بچم بیمارستان بود صددفعه اومدن ولی خونم نمیان که به همه بگن ما بچشو بیمارستان بردیم

خب الان نظر خودت چیه؟ دوس داری چیکار کنی؟

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
میخام بگم که بیاید خونمون وگرنه خواهری تون بدرد نمیخوره ولی میگن مااینهمه بیمارستان پسرت بودیم همش ا ...

حرفی نزن، یبار دعوت کن اگه نیومدن و بهونه اورد کار خودتو انجام بده و تو هم نرو

برای بیمارستان اومدنشون هم دوس داشتی یه هدیه کوچک بگیر برای بچه ش یا خودش بگو زحمت کشیدی بیمارستان اومدی

که منتی سرت نباشه

احتیاجی نیس به زبون بیاری نمیای خواهری به چه دردی میخوره، کارتو انجام بده و اگه دلت راضی نیس وقتی نمیاد شما بری ، خب شما هم نرو کارتو انجام بده

یه برنامه ای میدیدم، دختره خیلی با سیاست رفتار میکرد، وقتی جوابی نداشت که بده، پامیشد میرفت یا حرفو عوض میکرد که خودشو توی اون موقعیت قرار نده

منتظر نباش حرف بیمارستانو پیش بکشه، خودت طوری رفتار کن که حرف به اونجا نکشه

اگرم چیزی گفت بگو دستت درد نکنه و لطف کردی، بتونم حتما جبران میکنم

ممنونم که وقت گذاشتی

عزیزی

موفق باشی😘

یادت باشه ما چیزی به کسی بدهکار نیستیم که حتما کاری که اونا میخوان رو انجام بدیم، هرکاری که دلت راضیه رو انجام بده، کاری که با حرف شنیدن پشیمون نشی

خودت بهتر خواهرتو میشناسی

یه برنامه ای میدیدم، دختره خیلی با سیاست رفتار میکرد، وقتی جوابی نداشت که بده، پامیشد میرفت یا حرفو ...

میدونی چی من خیلی سادم شوهرم همش میگه دارن تحقیرت میکنن خونه تو یه چایی نمیخورن که نمک گیر نشن اونوقت اصلا ما بهشون نیاز نداریم هی میان الکی کاری انجام میدن