2777
2789
عنوان

تورو جدتون یه راه بگین واسه حاجت

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 55 پست
درست وقتی که سرد شدی وقتشه که داره برآورده میشه. یا خودش یا بهترش.

خدا کنه همینطور باشه

چون به عزیزترین عزیزانش قسمش دادم از ته دل اشک ریختم براش نذر دادم اونم نه یکی دو سال 7 ساله واقعا خستم امشب رفتم هئیت دلم میخاست با روضه گریه کنم ولی یاد سالای قبل افتادم مثه سنگ شده دلم

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دعا استمرار داشته باش. سال دیگه دعا کردم نشد. حرف درستی نیست با عرض معذرت. از صبح تا شب هر لحظه د ...

هر روز و هر لحظه بخاه. به آقا با نوحه. دعا. زیارت وارث. عاشورا. مخصوصا زیارت اربعین نزدیک شو. یک طرفت العین غافل نشو با تمام وجودت بخاه تا برآورده بشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

خاهرم به دعا نیستبیخیال باش نسبت به هر امری هرچی بخاد بشه خودش میشهاینو از منی بشنو که هر دعا، نذر، ...

هعیی پس چرا واسه بقیه اینطوری نیس همه چی دارن 

اما من نباید یکی ارز ارزوهام برسم

چند ساله هر لحظه دعا میکنم از این امام اون امام پارسالم محرم هر شب مسجد بودم واسه اون میگم نشد

تنها ماه محرم نه. همیشه در طول سال. من نتیجه گرفتم بهت میگم. عد 7.8 سال دعا و 5 بار کربلا ارزوی حالمو آقا داد

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

هر روز و هر لحظه بخاه. به آقا با نوحه. دعا. زیارت وارث. عاشورا. مخصوصا زیارت اربعین نزدیک شو. یک طرف ...

زیارت اربیعینم بخونی هرروز منظورت اینع؟

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀