2777
2789
عنوان

خواهشا بیاین خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 30 پست
ملخ که کاری نداره .بگیربخواب

به خدا نمیتونم الان اون توخونه است من توحیاط 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری.یه سری بچه بودم کارم کلا گرفتن جک جونور بود تا الان.با روسهای مختلف.بهم گقتن ملخ اومده تو اتاق شاید چهارده سالم بود.دیدم ملخ اندازه قندون.روی توری که مامان عزیزم رو رختخوابها کشیده بود.با آرامش رفتم گوشه تو رو برداشتم انداختم رو ملخ گنده و تمام.چند سال پیش هم تک و توک زنبور داخل اتاق خواب میدیدم.هی زیاد میشدن.تا اینکه یه رو دخترم داد زد مامان طبقه بالا پر زنبوره.منم چند گچ سم بکش بکش پودر کردم ریختم داخل قوطی جاروبرقی و رو شن کردم پله ها رفتم بالا.انگار باران زنبور بود تو راهرو.سری جارو برقی جدا کردم.و با لوله اش کل زنبور ها رو گرفتم.قوطی پر شد.دیگه دقت کردم از گوشه اتاق خواب بود.آقامون چکش زد کلی لونه توری بدون عسل تو دیوار.نگ از بیرون مابین آجرها وارد شدن.گاهی با کیسه فریز هم موجودی رو زمین باشه میگیرم.عقرب و مارمولک.و...

ما همکارمون فوبیای آسانسور داره..معمولا باید باش روبرو بشی ترست میریزه

رو به رو شدم بیشتر ازشون ترسیدم

شوهرم چندبار گرفته انداخته تو شیشه نگاش کرده رتیلو 

ولی من از فکرشم میترسم

کدوم شهری.یه سری بچه بودم کارم کلا گرفتن جک جونور بود تا الان.با روسهای مختلف.بهم گقتن ملخ اومده تو ...

من خیلی میترسم بالاخره پیداش کردم شوهرم کشت اون و

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من