2777
2789

اکه یه پسری باشه از یه استانه دیگه باشه ک دوره ازتون و اینکه خیلی دوستتون داشته باشه ولی فعلا وضع مالیش خوب نباشه اما کاراموز وکالت باشه ،شمام خیلی باهاش راحت باشین و بدونین ک اون قشنگ درکتون میکنه،ولی حس علاقه ی چندانی بهش نداشته باشین صرفا مثه یه دوست باشه براتون،و انچنان ب دلتون نمیشینه ولی  میتونین در مورد همه چی باهاش مشورت کنین و‌درد و دل کنین،چیکار میکنین؟تیپ و قیافشم انچنان باب سلیقه تون نیست از رو عکساش،ولی اینو مطمعن باشین ک دوستتون داره و عاشقتونه چیکار میکنین تو این وضع؟امیدوارم تونسته باشم مشکلمو با جزئیات بگم بهتون

من نه منفی هست باید طرف خیلی باب میلم باشه یعنی صرفا بخاطر اینکه اون دوسم داره من نمیام استاندارد خودم بیارم پایین شاید دوست معمولی خوبی شدیم ولی احساسی و عاطفی نه اصلا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چندبار حضوری ببینش شاید به دلت بشینه

اگر دیدی خوشت نمیاد هیچجوره،ارتباطتتو کم کن و بعد قطعش کن

با احساسات مردم بازی نکن الکی

یه مدت برای آشنایی و ایجاد علاقه لازمه، اگر دیدی خوشت نمیاد الکی با وقت و احساس اون بنده خدا هم بازی نکن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
خب چندبار حضوری ببینش شاید به دلت بشینهاگر دیدی خوشت نمیاد هیچجوره،ارتباطتتو کم کن و بعد قطعش کنبا ا ...

بابا صد بار کفتم بیا اینجا،هی میگه نمیتونم منتظرم کارام جور شه بیام،اولا میخواس بیاد من نمیذاشتم،الان هی میگه پول ندارم بیام فعلا 

منفیبنظرم اولین ملاک اینه، به دل بشینه

مثلا میبینم خیلی میفهمه منو و درکم میکنه اما انگار علاقه ندارم دوسش ندارم زیاد،مثلا کراشمو میبینم دلم غش میره براش برا اون اصلا اینجوری نیستم

اگه بعدش یکیو پیدا نکنم عاشقم باشه چی

بستگی داره واسه خودت چقدر ارزش قائل هستی من همیشه سطح توقعم بالا بوده بخاطر همین چه دوست پسر چه الان همسر کاملا راضی بودم از انتخابم ببین اگه میتونی بهش فرصت بدی خودش رو مثلا بکشه بالاتر از همه چی شغلی ظاهری احساسی بهش بگو 

بستگی داره واسه خودت چقدر ارزش قائل هستی من همیشه سطح توقعم بالا بوده بخاطر همین چه دوست پسر چه الان ...

اخه خیلی اداها و کاراش قیافش طرز حرف زدنش ب دلم نمیشینه بگم بهش وقت میذم

بستگی داره واسه خودت چقدر ارزش قائل هستی من همیشه سطح توقعم بالا بوده بخاطر همین چه دوست پسر چه الان ...

مثلا میبینم پول نداره میگه من فلان موقع ۶کیلو گوشت خریدم فلان فامیلم گفت فلان ادم ک خیلی پولداره انقدر گوشت نمیده ب مردم تو چرا دادی؟!

حتی شارژ برام نمیخره میگه وضعم خوب نیست پولمو خوردن من ب چیه این دلخوش باشم اخه

اخه خیلی اداها و کاراش قیافش طرز حرف زدنش ب دلم نمیشینه بگم بهش وقت میذم

اگه تا این حد به دلت نیست ولش کن ببین افراد مختلف دیدگاه های مختلف دارند من به همه احترام میزارم حتی اینی میگی مثلا میترسی کسی دیگه نیاد با اینکه واسه خودم اینو قبول ندارم

من یکیو میخام ک ادم قدرتمندی باشه زبر و زرنگ باشه پول داشته باشه یه ماشین تاالان برا خودش جور کرده باشه حداقل