2777
2789

شوهرم دو سه تا اخلاق داره کا بی نهایت روی اعصابمه

یکی اینکه دسشویی رفتنش زیاده و هر بار خیلی طول میکشه

یکی اینکه سیگار میکشه

یکی اینکه خیلی بی برنامه س و سر این بی برنامگی تو خیلی جاها تاخیر داشتیممثلا پروازمونو یه بار از دست دادیم یه بار روز موعود نرسیدیم واکسن پسرمونو بزنیم

یه اخلاق دیگشم اینکه بخاطر اینکه ناراحت نشم خیلی بهم دروغ میگه

اخلاقای خوبی هم داره ولی سر همبن اخلاقاش به شدت تحت فشارم و ازش،سرد شدم

اخلاقای خوبشم اینکه:

هر چی بهش بگم نه نمیگه

هر تصمیمی میگیرم پشتمه

خیلی بهم محبت میکنه

بیشتر کارای خونه و کارای  بچه داری قسمت زیادش از جمله لباس بچه شستنشو خودش انجام میده 

حساب کتابش و کارتاش کلا دست منه و هر چقدم پول خرج کنم هیچی نمیکه و میگه همش مال خوته

ماشینشو به نام من زده البته فعلا همین ماشینو ااره و اگه چیز دیگه ایم داشته باشه باز،به نامم میزنه

خیلی بهم بها میده به طوری که لباسایی که  از نظرش نباید بره لباسشویی  مثل روپوش سر کارمم یا جورابام رو  با دست برام میشوره و نمیزاره خودم بشورم

بیشتر وقتا آشپزی نمیکنم و برام غذا سفارش میده نهایت هفته ای دو تا ۳بار آشپزی میکنم وقتیم اشپزی میکنم خیلی ازم تشکر میکنه

و یه سری چیزای دیگه که الان یادم نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیگار که دیگه اکثر مردا میکشن 

دسشویی رفتنش زیاده برا منم همینطوره منتهی زود درمیاد ولی درطول روز حتی نصف شب پامیشه میره 

تو تخت خیلی وول میخوره منم هی بیدار میشم و دیگه نمیتونم بخوابم اینا جزئیاتن 

ول کن حساس نشو 

دیگه هرکی یه سری اخلاقای رومخی هم داره 

خوبیاشو یادت بنداز اینارو فراموش کن

وقتی تایپیکتو خوندم انگار داشتم زندگیخ خودمو مرور میکردم دقیقااا اخلاقیات گند همسر منم همینه و خوبیاشم شبیه همینه که گفتی من سر دروغ گفتنش خیلی بهم میریزم کلی حرص میخورم گریه میکنم قول میده دیگه دروغ نگه ولی بازم تکرار می‌کنه و دلیلشم اینه من ناراحت نشم اوف خدا 

اون اخلاقاشم که میگی خسته ت کرده ، میتونی به اون خوباش ببخشی ، میتونی خودت مدیریت کنی ، چرا برای واکسن بچه منتظرش موندی تا دیرتون شده !!!!!!!! یا جایی که می‌خواین برید و تایم داره رو خودت هندل کن . عزیزم اخلاقای خوبش که بیشتره ، پس میتونی با کمی درایت و مدیریت از پس اون نقطه ضعفاش بر بیای