2777
2789

من بچم سه سال و نیمه

۷ رنگ بلده

تا۲۰ میشماره حالا کمی غلط 

۲ تا شعر نصف بلده

بازی میکنیم  سریع نمیره ی بازی دیگ

ولی تمرین میدم بازی فکری ی وقتا ول میکنه 

پازل داره یدونه  حل میکنه دوبار 

ادمک رو وایت برد کشیدم یاد گرفت نیم ساعت نشست هی ادمک میکشید 

حرف زدنش ی وقتا قاطی میکنه ولی جمله بندی  دارا

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگخ خیلی نگرانی ببرش پیش روانشناس کودکبا قیاس با بقیه بچه ها و تجربه مادرها اصلا نمیشه تشخیص داد

بردم الان  گفت بعد  عاشورا تاسوعا میگم  ک نقص توجه نیست ان شاء الله توروخدا برام  دعا کنید. بچم نقص توجه نداشته باشه  

خیلی کم پیش میاد تو نی نی سایت چیزی بنویسم ولی چون این دردو کشیدم همیشه کامنت میزارم 

اول از تلویزیون و گوشی ازش دور کن حتی روزی نیم ساعت براش ممنوعه 

دوم ببرش پارک و محیط هایی که با دوستاش ارتباط بگیره

وقت بزار بازی های مخصوص برای افزایش توجع و تمرکز کار کن 

پسر من تا ۴ سالگی حتی مامان نمی گفت 

شب و روز گریه 

بردم گفتار و کاردرمان 

امسال کلاس اولشو تموم کرد

پسر منم ۳سالو ۳ماهشه...فقط دوتا شعر بلده..شعر آهوی دارم خوشکله...وقتی به کاشکی میرسه میگه کوشکی هر چ ...

خوبه پسر من  ی بیت من میگم ی بیت اون  ولی من میترسم از نقص توجه  بازی درمان گفت باید سه جلسه دیگ بیاد بگم  جوابو توروخدا برامون دعا کن 

خیلی کم پیش میاد تو نی نی سایت چیزی بنویسم ولی چون این دردو کشیدم همیشه کامنت میزارم اول از تلویزیون ...

عزیزم ممنونم ازت من این شبا برام شده سوهان روح  الان گوشی و. اینا رو کامل قطع کردم   ولی پارک نبردم ولی بیرون میبرم نیم ساعت دوچرخه سواری میکنه

من که این چیزارو خم یادش نمیدم خودش باید از اطرافش ببینه و یاد بگیره. هرگزززززز ننشستم با بچم از این ...

من بخاطر این ک بازی درمانی میبرم  و مهد میرفت یاد گرفت میترسم خیلی  برای پسرم دعا کن توروخدا ان شاء الله نقص توجه  نداشته باشع 

خوبه پسر من ی بیت من میگم ی بیت اون ولی من میترسم از نقص توجه بازی درمان گفت باید سه جلسه دیگ بیا ...

پسر خواهر شوهر من دو ماه از پسر من بزرگتره فقط کلمه میگه...اونم من اصلا متوجه نمیشم...پسر دختر خالم ۴۰ روز از پسرم بزرگتره اصلا نمیفهمی چی میگه اونم کلمه میگه..پسر شما شعر میگه..تعجب میکنم مگه چه علائمی داره میگی نقص توجه

عزیزم ممنونم ازت من این شبا برام شده سوهان روح الان گوشی و. اینا رو کامل قطع کردم ولی پارک نبردم ...

حتما موسیقی براش شروع کن عالیه برای بچه از بلز شروع کن 

قربونت عزیزم 

چه شبا که با گریه نخوابیدم و .....

میگذره.....

انشاءالله که موفقیت و عاقبت بخیریشو ببینی🌹