2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه شون بیش فعاله

253 بازدید | 42 پست

دارم میمیرم از غصه

از دیشب برا پسرم دارو شروع کردیم میسوزم از فشار غصه

ریسپریدون داده با ملاتونین و امگا۳

دکتر خیلی خوبیه چند ماه بعد وقت میداد بچه مو بردم پیش روانشناس اون برامون وقت گرفت ازین دکتر مغز و اعصاب کودکان

شوهرم به شدت مخالفه همش تهدیدم میکنه میگه این بچه باهوشه تو با این داروها داغونش میکنی

بخدا دیگه نمیدونم به کی شکایت ببرم

به حق این شبا به حق سیدالشهدا خدا به این طفل معصوم کمک کنه

بیش فعالیش در این حد هست که سه سالشه حرف نمیزنه در حد کلمه قانون حالیش نیس پرخاشگره اگر کاری که میخواد نکنیم ما رو میزنه گاز میگیره 

خطر نمیفهمه چیه!

از دیشب که دارو دادم در جا خوابش میبره زیاد هم نمیخنده 

دارم دیوانه میشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بچه منم پیش فعالی دقیقا همین دارو میخوره آروم میشن تازه انگار عقل شون جایی خودشون میشه حرف نمیزنن آروم میشن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خطر نمی‌فهمه این علایم بیش فعال هست ،اما باز هم محتاط باشید در استفاده از دارو ،الهی خدا به دلت نگاه ...

از دیشب اروم شده خیلی دلم شور میزنه 

تهدیدای شوهرم یه طرف حرفای اطرافیان 

اصن همه برن گم شن 

بچه م

برا بچه م برا پسرم برا نور قلبم  ای خدا دارم میسوزم

از دیشب حال منم با این داروها بهم ریخته

ملاتونین برای خوابه و فک کنم کاملا گیاهیه، ریسپریدون برای توجه و تمرکز، امگا ۳ هم کلا خوبه و فک کنم برای حرف زدن، دکتر برای پسرتون ام آر ای ننوشته؟

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
از دیشب اروم شده خیلی دلم شور میزنه تهدیدای شوهرم یه طرف حرفای اطرافیان اصن همه برن گم شن بچه مبرا ب ...

میدونم چی میگی

به حق این شبای عزیز حالش خوب میشه

خواهرزاده من طیف اوتیسم هستش خواهرم داغونه ماهمه غصه میخوریم

فقط اینکه خطر رو متوجه نیست میتونه نشونه اش باشه ولی بازم نه صد در صد

ببین دکتر باید ببری . اینکه دارو هم بدن اگر دکتر لازم مبدونه باید حتما مصرف کنه

ولی اگر فقط خواب اور هست و مدام بچه رو بیحال بندازه فایده نداره. باید درمان کنه نه اینکه فقط جلوی تکاپوی بچه رو بگیره

حتما دکتر دیگه ببر تا خیالت راحت بشه. برای گفتارش هم اصولا باید گفتار درمانی ببری

خوب میشه نگران نباش

من خواهر زاده م پسره و پیش فعال بود متاسفانه بسیار ناآرام و فضول و دیر زبون باز کرد 

برا صحبت کردنش تخم بلدرچین و تخم کبوتر دادیم چ ب صورت نیمرو و چ ب صورت خام 

برا آروم شدنش خواهرم وقت نماز خوندن بچه رو بغل میگرفت و نماز میخوند بعضی وقتا وسط نماز میرفت بچه س دیگه و همیشه برا نماز بغل میگرفت 

مسجد میبردیم بچه رو و بدو بدو میکرد اونجا با مهرهای مسجد بازی میکرد ب خانمها مهر میداد پیشه خانمها مینشست و دست ب قران وتسبیحشون میزد ولی برا ۲دقیقه میرفت برا ی خانم دیگه 

نذر امام زاده هم کردیم 

خداروشکر خیلی بهتر شد والان ۱۱سالشه 

کلاس ورزش میره و کمک خادم مسجده 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅