2777
2789
عنوان

دخترای 18 19 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 41 پست
[QUOTE=386622176]سلام میتونم نمرات دخترتون بدونم بله من تا جایی که تونستم مثل کتاب نوشتم[/QUOTزیست ۸ ...

شما چجوری خوندید که امتحاناتتون رو خوب دادید؟ کتاب خاصی استفاده کردید یا نمونه سوال زیاد حل کردید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=386622176]سلام میتونم نمرات دخترتون بدونم بله من تا جایی که تونستم مثل کتاب نوشتم[/QUOTزیست ۸ ...

چه بد دخترتون قطعا نخوندن در طول سال چون واقعا نمره خوبی نیست من پارسالم که کمتر خونده بودم اینطور نشد 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

شما چجوری خوندید که امتحاناتتون رو خوب دادید؟ کتاب خاصی استفاده کردید یا نمونه سوال زیاد حل کردید؟

ببنید حقیقتا کتاب و نمونه سوال خیلی مهم نیست از کجا باشه مهم اینکه باشه و بررسی بشه خونده بشه این نمره اصلا قابل قبول نیست 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

چه بد دخترتون قطعا نخوندن در طول سال چون واقعا نمره خوبی نیست من پارسالم که کمتر خونده بودم اینطور ن ...

خیلی درس خونده ولی کلا نمیدونم چرا تشریحی رو اینقدر بد میده.شما از چه کتابایی استفاده کردید یا نحوه خوندنتون در طول یک سال چجوری بوده؟ پشت کنکوری بودید یا دانش آموز؟

واسه نهایی چندتا راه هست یا کلاس های نهایی استاد های آنلاین رو ثبت نام کنه که اونجا از صفر تا صد و جزوه و نمونه سوال رو کامل تدریس میکنن یا میتونه خودخوان با کتاب های نهایی مثل فرمول ۲۰ گاج و خیلی سبز و امتحان های دوره قبلی و سال های قبل کار کنه یا هم آزمون های تشریحی موسسات گزینه دو یا  ماز  یا قلمچی و خیلی سبز ثبت نام کنه که  برای هر درس امتحان میگیرن 

خیلی درس خونده ولی کلا نمیدونم چرا تشریحی رو اینقدر بد میده.شما از چه کتابایی استفاده کردید یا نحوه ...

من پشت بودم کتابای فرمول بیست استفاده کردم از دی ماه بعضی از عمومی رو خوندم تخصصی ها هم که همیشه میخوندم

واسه نهایی چندتا راه هست یا کلاس های نهایی استاد های آنلاین رو ثبت نام کنه که اونجا از صفر تا صد و ج ...

البته روش نهایی آزمون دادن خیلی سخت تز از تستی زدنه و باید خیلی قبل تر رو نحوه خوندن و پاسخ دادن کار کنن نکه شب امتحانی بخونی

من پشت بودم کتابای فرمول بیست استفاده کردم از دی ماه بعضی از عمومی رو خوندم تخصصی ها هم که همیشه میخ ...

کلا از اول مهر شروع کردید؟ چند ساعت در طول روز می خوندید؟ دخترم امسال دانش آموز بود. 

کلا از اول مهر شروع کردید؟ چند ساعت در طول روز می خوندید؟ دخترم امسال دانش آموز بود.

بله من روزی ۸ساعت شروع کردم در نهایت روزی سیزده ساعت رسوندم

میشه لطفا اسم اساتید آنلاین رو بهم بگید کدوما بهتره

اساتید خیلی زیاده و دختدتون باید خودش ببینه با کدوم استاد ارتباط برقرار میکنه و خوب متوجه میشه  و تحقیق کنه مثلا برای عربی آقای فلاح خیلی خوبن برای ریاضی ملاکپور ، کرمی ، و بابک سادات ، برای شیمی فراهانی و مصلایی ، اینا یه چندتایی از استاد های پر تقاضا و پرطرفدار بودن که می‌شناختم و کارشون واقعا خوبه