الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه بد دخترتون قطعا نخوندن در طول سال چون واقعا نمره خوبی نیست من پارسالم که کمتر خونده بودم اینطور ن ...
خیلی درس خونده ولی کلا نمیدونم چرا تشریحی رو اینقدر بد میده.شما از چه کتابایی استفاده کردید یا نحوه خوندنتون در طول یک سال چجوری بوده؟ پشت کنکوری بودید یا دانش آموز؟
شما چجوری خوندید که امتحاناتتون رو خوب دادید؟ کتاب خاصی استفاده کردید یا نمونه سوال زیاد حل کردید؟
واسه نهایی چندتا راه هست یا کلاس های نهایی استاد های آنلاین رو ثبت نام کنه که اونجا از صفر تا صد و جزوه و نمونه سوال رو کامل تدریس میکنن یا میتونه خودخوان با کتاب های نهایی مثل فرمول ۲۰ گاج و خیلی سبز و امتحان های دوره قبلی و سال های قبل کار کنه یا هم آزمون های تشریحی موسسات گزینه دو یا ماز یا قلمچی و خیلی سبز ثبت نام کنه که برای هر درس امتحان میگیرن
میشه لطفا اسم اساتید آنلاین رو بهم بگید کدوما بهتره
اساتید خیلی زیاده و دختدتون باید خودش ببینه با کدوم استاد ارتباط برقرار میکنه و خوب متوجه میشه و تحقیق کنه مثلا برای عربی آقای فلاح خیلی خوبن برای ریاضی ملاکپور ، کرمی ، و بابک سادات ، برای شیمی فراهانی و مصلایی ، اینا یه چندتایی از استاد های پر تقاضا و پرطرفدار بودن که میشناختم و کارشون واقعا خوبه