2777
2789

سلام عزیزم خوبی؟

ببخش حرفم مربوط به تاپیک نیست

اما شوهرم واریکوسل داره ۶ماه اقدامم 

نشده

میخوام بدونم شهریار دکتر اورولوژی خوب می‌شناسید؟میشه از تجربتون بگید بخدا خیلی حالم بده

من ۲۱ سالمه شوهرم ۳۱

بخاطره این موضوع مجبور شدم قید دانشگاه رفتن رو بزنم خیلی برام سنگین میاد چون عاشق درسم اما میترسم بچمون نشه

میشه کمکم کنی؟

چیکار کنم از کجا شروع کنم؟

شوهرم گرید۳هست

طࢪفے‌حضࢪت‌شاه‌وطࢪفےحضࢪت‌ماه.. بهتࢪین‌جاےِ‌جھان‌است‌بین‌الحࢪمین!(:❤️🦋❤️‍🩹️ 

سلام عزیزم خوبی؟ببخش حرفم مربوط به تاپیک نیستاما شوهرم واریکوسل داره ۶ماه اقدامم نشدهمیخوام بدونم شه ...

سلام عزیزم حالتو کاملا درک میکنم من وقتی فهمیدم همسرم واریکوسل داره یه هفته عین جنازه بودم من دوبارم سقط کرده بودم و خودم تنبلی خیلی شدید داشتم 

هزااااار جور دارو خورد همسرم

ولی تصمیم به ای وی اف گرفتیم و مثبت شد و الان بچم ۵ماهشه

و فکر میکردم بخاطر تنبلی و وتریکوسل خودمون طبیعی نمیتونیم بچه دار بشیم ولی وقتی بچم فقط دو ماهش بود به صورت کاملا طبیعی بدون هیچ دارویی برای خودم و همسرم بدون هیچ برنامه ریزی باردار شدم و الان اخر سه ماهم

اصلا نگران نباش میگم که سر این بارداریم اصلا همسرم دارو مصرف نکرد ولی شد خداروشکر بچم تا الان مشکلی نداشته

نمیدونم تاثیر داشت یا نه ولی وقتی باردار بودم همسرم دو بار زالو انداخت (وقتی زالو انداخت همه میگفتن خطر داره نباید این کارو میکرد عفونت میکنه نمیدونم فلان میکنه بهمان میکنه ولی دیگه انجام داده بود و گذشته بود)اگه یه موقع خواستی زالو بندازی برای همسرت قشنگ تحقیق کن از یه جای معتبر زالو بگیر که تمیز باشن اگه خودتون بخواید مبتونید بندازید ولی حتما زالو معتبر بگیر کثیف نباشه اگه هم میترسی بگو یه استاد کارو براتون امجام بده(ما بار اول یه نفر اومد انداخت ولی بار دوم همسرم خودش گفرت انداخت)و تا ساعت ها خون گذاشتم بره و جلوشو نگرفتم اون که اومد انجام داد براش باند پیچی کرد ولی بازش کردم و نمیذاشتم زخما کهنه شن و روشون اب میریختم تازه میشدن باز میشدن دوباره(عزیزم بازم تاکید میکنم که نمیدونم کارام درست بوده یا نه چون این کار کار حساسیه تحقیق کن و با دقت انجام بده که خدای نکرده مشکل بدتر نشه،منو که خیلی ترسوندن ولی خداروشکر مشکلی که نبود هیچ خوب هم بود فکر میکنم)

و اینکه من خاندان همسرم بخاطر کارشون مرداشون۹۷٪واریکوسل دارن و هر کدوم ۳_۴تا بچه سالم دارن 

توی هر اقدام احتمال بارداری ۲۰-۳۰درصده فکر نکن که بخاطر همسرته

و اینکه دکتر اولی که همسرم رفت پیشش گفت برو عمل کن ولی من کلی سرچ کردم و نذاشتم و رفت پیش چند تا دکتر و باید بگم بشدت پشیمونم و پولمونو دور ریختیم چون کلی دارو الکی دادن و کلی ازمایش و ویزیت و....

از من میشنوی برو درمانگاه مرکزی اندیشه پیش دکتر مهین شهبازی اون هم خودتو هم همسرتو برای باردار شدنت اماده میکنه مریم مومنی نسب هم خیلی دکتر خوبیه و اینا هر دو ماما هستن و بشدت با سوادن هر دو هم فکر جیب مریضو میکنن به خصوص شهبازی اگه هم همسرت دکتر لازم باشه خودش راهنمایی میکنه و بهت معرفی میکنه (قبلش زنگ بزن که دکتر باشدش نری علاف شی چون همیشه نیستن)

ببخشید طولانی شد و ببهشید اشتبله تایپی هست چون تند نوشتم و چک نمیکنم😂

سوالی بود بپرس هر موقع ببینم ج میدم شاید دیر بیام نی نی سایت ولی حتما ج میدم

اصلا هم خودتو نگران نکن خیلیا این روزارو گذروندن ولی الان بچه دارن

از من میشنوی هیچی مثل ریلکسی نیست یه روز به خودت میای چندتا بچه داری و میگی چم بود انقدر استرس داشتم و از زندگیم لذت نبردم

بچه خیلی خوبه انشالله خدا هرچه زودتر دامنتو سبز کنه ولی تا میتونی از الانت لذت ببر چون دیگه بعد بچه این ارامش و روزا رو تجربه نمیکنی(من خیلی خوشحالم بچه دارم ولی ناراحتم که انقد استرس نداشتن بچه رو داشتم و از روزای اروم و خوبم استفاده نکردم و بجاش دغ خوردم😂)

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟ببخش حرفم مربوط به تاپیک نیستاما شوهرم واریکوسل داره ۶ماه اقدامم نشدهمیخوام بدونم شه ...

خوشحالم نذاشتم عمل کنه ولی کاش انقد دکتر نمیرفتم انقد دارو نمیگرفتم واقعا الکی بود

اگه هم نخواستی بری پیش ماما متخصص ندا عباسی هست شهریار خیلییییییی عالیه خیلی دکتر با سوادیه و وقت میذاره برو پیش اون بگو همسرم این مشکلو داره حتما باید بره اورولوژیست نمیشه خودتون دارو بدید؟خودش راهنماییت میکنه دیگه

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم حالتو کاملا درک میکنم من وقتی فهمیدم همسرم واریکوسل داره یه هفته عین جنازه بودم من دوبارم ...

مرسی گلم واقعا ازت ممنونم

خیلی خیلی لطف کردی انشالله همیشه خودت وبچه هات و همسرت سالم وسلامت وخوشبخت باشید به حق ماه محرم

ممنونم

سلام عزیزم حالتو کاملا درک میکنم من وقتی فهمیدم همسرم واریکوسل داره یه هفته عین جنازه بودم من دوبارم ...

اره واقعا الان انقدر حالم یه جوریه دست خودم نیست اصلا

دلم نمیخواد اصلا بهش فکر بکنم ولی باز میکنم 😐😒

نمیتونم افکارم رو کنترل کنم

جالب اینجاست که من اصلا میگفتم حالا حالاها بچه نمیارم

حالا الان😪😐اصلا خیلی عجیبه نمیتونم خودمو باورکنم

دلم میخواد بخوابم انقدر عمیق بخوابم بعد بیدار بشم خوب فکرکنم باذهن باز و آروم 

خوشحالم نذاشتم عمل کنه ولی کاش انقد دکتر نمیرفتم انقد دارو نمیگرفتم واقعا الکی بوداگه هم نخواستی بری ...

مممنونم گلم واقعا مچکرم

لطف کردید