واقعا چرا؟من صب تا شب کلی کار میکنم واسه خانوادم ظرف لباس جارو...اونوقت کسی قدر نمیدونه؛اونوقت یه خواهر دارم که دست به سیاه و سفید نمیزنه ولی همه دوسش دارن و عزیز تره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چونکه بعد از مدتی میشه انجام وظیفه..تو باز خانوادتن حتی اگه بچشم نیاد کارات خدامیبینه عاقبت بخیرت میکنه ثواب داره کمک مادرت ولی من برامادرشوهرم همه اینکارومیکردم دیگه ب جایی رسیده بود حتی تشکر خشک و خاای نمیکرد تازه عقد هم بوذم،اما حالا میزم خونش درحد ظرف فقط کمک میدم انقدرر تشکزمیکنه
عزیزم نگو چرا بدنیا اومد یه موقع ببینی همین خواهرت روزی خیلی بدردت بخوره. بعدم زبون چرب و نرم و احترام و خوش خنده هزار به هیچ از کار کردن بهتره.
تو زبون خوش داشته باش قربون صدقه برو ولی کار نکن. منم یه مدت خونه مادرم رفتنی هزار تا کار میکردم ولی نق میزدم که چرا اینقدر کار داری عروسم ن میاد میشینه یه ظرفی اونم با چربی و پرچل بشوره یا نه بعد کلی تشکر میکنند چون فقط زبون خوش داره.