2777
2789
عنوان

نی نی سایت میای یا زنا بهشون خیانت کردن یا شوهرشون روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من واقعا خیانت میبینماونی ک شاده فکرنکنم اینجا باشهمن درست وقتی بااینجا اشنا شدیم ک داشتم متلاشی ...

من خودمم از وقتی درگیر مشکل شدم اینجا اومدم بحثم سر اینه چشد دیگه همه خیانتکارن عایا واقعا

تو واقعیت دقیقا همینه.همیشه زنی که وارد زندگی یه زن دیگه میشه به مراتب گند اخلاق تر و سطح پایین تر ا ...

منم دیدم اره نمیدونم چرا اینجوریه شاید بخاطر اینه زنای زیبا مغرورن زنای کمتر زیباتر خوش اخلاق تر و زبان چرب تری دارن

عادیش کردن متاسفانه دیگه مردای قدیمی ک فقط با یکی بودن انگار ناپدید و کمیاب شدن

جالبه مال من یجوری رفتار میکنه انگار دوتا زمین فوتبال وجود داره ، مثلا میگ دوست دارم زمین منو میگ

بخدا همچین احساسی دارم

💕🌸☘️🌹

معلومه دیگه عزیزم آدمایی که خوشبختن کمتر گذرشون ب اینجا میوفته ماها ک مشکل داریم زخم خوردیم اینجارو ی جایی برا دردو دل میبینیم یکم از لحاظ روانی تخلیه بشیم😔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

۹۹ درصد کسانی هم که بهشون خیانت شده زیبای خفته ان و شوهرشون رفته با زشت تر از خودشون بهشون خیانت کرد ...

عزیزم چرا مسخره می‌کنی حالا من خودم زیبای خفته نیستم اما همه میگن خوشگلی هرچند خودم معتقدم معمولی هستم با آرایش جذاب میشم 

اما خب خییییلیارو دیدم زنشون مثه پنجه آفتابه میرن با ی زشت پتیاره میریزن رو هم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

کسی هم تاپیک وایب مثبت و خوشبختی میزنه همینا بهشون میپرن کسی سوالی بپرسه هم نمیان فقط تاپیک خیانت و ...

اینو‌خوب اومدی البته بعضیا دروغ میگن    ی دختر ۱۴ ساله تاپیک حاملگی دوقلو زده بود پربازدیدم  شد‌نمی دونم چی شد لو رفت آخرشم  وقتی کاربرا بهش پریدن  طلبکارم شد گفت فانتزیمه😂😂😂😍

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕