یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
معلومه دیگه عزیزم آدمایی که خوشبختن کمتر گذرشون ب اینجا میوفته ماها ک مشکل داریم زخم خوردیم اینجارو ی جایی برا دردو دل میبینیم یکم از لحاظ روانی تخلیه بشیم😔
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
۹۹ درصد کسانی هم که بهشون خیانت شده زیبای خفته ان و شوهرشون رفته با زشت تر از خودشون بهشون خیانت کرد ...
عزیزم چرا مسخره میکنی حالا من خودم زیبای خفته نیستم اما همه میگن خوشگلی هرچند خودم معتقدم معمولی هستم با آرایش جذاب میشم
اما خب خییییلیارو دیدم زنشون مثه پنجه آفتابه میرن با ی زشت پتیاره میریزن رو هم
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂