2777
2789
عنوان

نی نی سایت میای یا زنا بهشون خیانت کردن یا شوهرشون روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 67 پست
۹۹ درصد کسانی هم که بهشون خیانت شده زیبای خفته ان و شوهرشون رفته با زشت تر از خودشون بهشون خیانت کرد ...

آها یعنی بازم زنا مقصر شدن دیگه؟!!

کی این عقاید شخمی که همه چیز تقصیر زنه میخواد از این کله‌ی مردم بره بیرون رو خدا میدونه

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اینو‌خوب اومدی البته بعضیا دروغ میگن ی دختر ۱۴ ساله تاپیک حاملگی دوقلو زده بود پربازدیدم شد‌نمی ...

برگاممم

فقط دلم میخواد کامنتارو ببینم خیلی سمن 

یک کاربری هم بود به اسم فزوعی همش فانتزی رندگی متاهلی و بچه داشت اخر مشخص شد بچه ساله

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خودم هم چت دیدم هم عکس دیدم هم اعتراف کرد، اول از همه ی اینا خودش ۳ ۴ سال پیش یشب گفت

چی بگم والا

شوهر کردن به دردسره نکردن یه دردسر دیگه من بعضی وقتا فقط با جمله اینکه هممون بازیگریم انگار داریم تو یه فیلم بازی میکنیم زندگی مو میگذرونم و میگم تهش ک میمیرم چرا اونقد غصه بخورم

برگامممفقط دلم میخواد کامنتارو ببینم خیلی سمن یک کاربری هم بود به اسم فزوعی همش فانتزی رندگی متاهلی ...

نمی دونم چطوری لو میرن من ساده همه چیزو باور میکنم🤣🤣🥰🥰

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
نمی دونم چطوری لو میرن من ساده همه چیزو باور میکنم🤣🤣🥰🥰

سوتی زیاد میدن اینجا هم که نی نی سایتیا مو رو از ماست میکشن 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

چی بگم والاشوهر کردن به دردسره نکردن یه دردسر دیگه من بعضی وقتا فقط با جمله اینکه هممون بازیگریم انگ ...

درسته ولی مگه میشه

هرکاری میکنیم خودم یکی دیگرو بجای خودم تصور میکنم ، بعد ببین اون چ فکرا میکنه . راضی نیستم

💕🌸☘️🌹

برگامممفقط دلم میخواد کامنتارو ببینم خیلی سمن یک کاربری هم بود به اسم فزوعی همش فانتزی رندگی متاهلی ...

اون که الانم با دهها کاربری داره داستان سرایی میکنه 

کاربری الییییم 

باقالیییم 

کیکیخی 

زنبامرام 

دخترزیبایی 

Yyyyu. 

اینا همه کاربری های فزوعیه

درسته ولی مگه میشههرکاری میکنیم خودم یکی دیگرو بجای خودم تصور میکنم ، بعد ببین اون چ فکرا میکنه . را ...

ببین باغچم بیل بزنی چندتا کرم هس توش

همشون اکثرن با چندتا دیگم هستن ولی نزار غصه بخوری مریض میشی مریضی بدتره من اونقد غصه خوردم و جنگیدم با زندگیم مریض شدم الانم بود ب پشمم نبود

اون که الانم با دهها کاربری داره داستان سرایی میکنه کاربری الییییم باقالیییم کیکیخی زنبامرام دخترزیب ...

چه ادم روانی و بیکاری هست کاش میشد فقط یک کاربری بزنیم