2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه حس ششمی بهم گفت شوهر ایندم وفادار نیست درست گفته؟

بله متاسفانه در گذشتش ینی قبل اشنایی با شما دو بار ازدواج ناموفق داشته و در سومین ازدواج موفقش که با شما هست به دلیل هولیت خیانت میکنه و سه باره دیگه ازدواج میکنه

چی مزخرف میگی دیگه واقعا😐😂😂😂😂😂

نخیر اینو حس ششمی من داره میگه حتی الان حس ششم یه چیز دیگه هم بهم گفت متاسفانه از ازدواج ناموفق اولش که قبل اشنایی با شما بوده دو تا بچه هم داره که البته حسس ششمیم اینجا رو درست راهنماییم نمیکنه که جنسیت بچه هاش چیه هم گمان کنم یک دختر و یک پسر باشد

نخیر اینو حس ششمی من داره میگه حتی الان حس ششم یه چیز دیگه هم بهم گفت متاسفانه از ازدواج ناموفق اولش ...

حالا اینو گفتی واسه منم بگو 😂 

چه‌ حسی نسبت بهم داره ؟ 

از من خوشش میاد ؟ اخلاقش چجوریه ؟امسال بهم پیشنهاد دوستی میده؟

من اصلا نمیدونم مردا تو نی نی سایت چی میخان

دمت گرم دیگه مشتی اینم عوض دستت درد نکنته؟

میدونی چقدر فشار به روح جسم و توان ذهنی من اومد تا اینو برای شما پیش بینی کردم😑

حالا اینو گفتی واسه منم بگو 😂 چه‌ حسی نسبت بهم داره ؟ از من خوشش میاد ؟ اخلاقش چجوریه ؟امسال بهم پی ...

بله خیلی خوشش میاد و حتی الانم داره به شما فکر میکنه خیلی هم پسر خوش اخلاق و دل پاکی هست.

حدودا یک ماه قبل عید به شما پیشنهاد میده و یک سال بعد از این پیشنهاد شما ازدواج میکنید با هم و خیلی هم خوشبخت میشید و یک روز که ایشون صبح زود از خواب بیدار میشن و میرن نانوایی نون داغ بخرن ناخودآگاه پاشون در مسیر برگشت لیز میخوره و سرشون به یک سنگ برخورد میکنه و اینجاست که دیگه هیچوقت شما رو نمیشناسه و به یاد نمیاره و همونجا همه چی تموم میشه متاسفانه