2777
2789

ی ماهه بهش میگم بچه لباس نداره بریم بخریم همش تفره میرف و ن ک خسیس باشه ها فقط با ما بیرون رفتنو اتلاف وقت میدونه برا خودش ومیگ از کار و زندگیم مینداری..

حالا پری روز میخاستیم بریم گف فردا گفتم باشه 

حالا دیروز از صب دنبال کارای مادرش بود ک شبش قرار بود بریم برا بچه لباس بخریم اومد داشتم شاد و خندان اماده میشدم ک بالاخره قراره بریم باهم بیرون یهو برگشت گف مث کوه رو دوشم سنگینی میکنی 

منم برگشتم گفتم چرا فقط من برات سنگینیم ولی کارای بقیه رو با جون دل میکنی ک داد و بیداد و فحش داد بهم رفت بعد زنگ زد ک‌بیا من قبول نکردم و گفتم دیگ ارزشی نداره 

چون واقعا دلم شکست  و کلی خودش و مادرشو نفرین کردم ...

ک‌ یهو شبش ب طور عجیبی مادرش خون بالا آورد امروز از صب داره مادرشو این ور اون ور می‌بره (مادرش واقعا دمار از روزگارم دراورده تو هر چیزی دخالت میکنه و حرف یادش میده) 

همش با خودم میگم ببین من کوه سنگین نبودم رو دوشت ک اینجور گفتی بهم خدا مادرتو بار کرد رو دوشت

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا همیشه و همه جا حواسش هست...اگر گاهی شاکی میشیم از حکمتش چون"نمیدانیم"

خیلی دلمو شکست واقعا از ته دل ب خدا گله کردم😭

دم خدا گرم

خیلی با مرامه🥹 

بخدامن از مریضیش خوشحال نیستم حتی براش ناراحتم ولی حق نبود اینجوری دلمو بشکونن ک خدا جوابشونو داد

بیا به مادر شوهر منم دعا کن همیشه سلامت باشه ولی دست از سر من برداره😂

عزیزم😅