2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما میگیم هفته حمام نمی دونم دیگه بقیه چی میگن 

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                                   

خب ببینین ما سمت شوهرم تا ده روز اول که مامانم هستن نمیان بعدش میان همش باید اماده باش مهمون داری باشم و همه چیز تو خونه باشه ولی لینجوری به یکدفعه تموم میشه

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب چجوری میگیرید

یه وعده شام یا ناهار و میوه و مثل مهمانی یه بسته قاویت تو جلد بچه گانه می زاریم و همین  دیگه یه جا همه برای دیدن میان 

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                                   

چقدر خوب هست اینجوری

خیلی خوبه هم دورهمی هست و هم اینکه یه جا همه اومدن و هر روز هر روز آدم بیکار نمیشه

بعد زایمان دخترم بیمارستان بستری شد .هر کی زنگ زد گفتم دهم ولیمه داریم لطفاً اون ور تشریف بیارین.

خوب بود .همه با هم اومدن و تموم.البته ناهار خونه پدر شوهرم دادیم و ۱۲۰نفر مهمان داشتیم 

❤️