2777
2789
عنوان

غریبی سخته فردا نذر دارم تنهام

1025 بازدید | 75 پست

من فردا نذر شیر و کیک دارم میخام برم پخشش کنم بین خانوما و بچه ها

ولی باردارم و سنگین دست تنها نمیتونم 

تو این شهر غریبم خانوادم نیستن کمک کنن همسرم به خانواده اش گفت گفتن گرممونه نمیایم 

میخام ببینم اونجا که میرم هستن کسایی که کمکم کنن؟

دلمم گرفته

اره بابا ببر دم هیئت کلی پسر جوون هست،ایشالا بچتون به سلامتی و دل خوش به دنیا بیاد و نذرتون قبول حق باشه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوضییی ها 

بگو کجایی اگه باشم تلاش میکنم بیام

خب خدا به هر ننه من غریبی لیاقت نذر دادن نمیده که به اینا بده

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

اره بری خیلیا میان کمک 

یا بذار تو نایلون 

بذار تو ماشین خودت و همسرت وایسا جلو ماشین 

تو دسته ها مردم خودشون میان میگیرن

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

ایشالله استرس هم دارم نکنه کسی نیاد من چیکار کنم

همسایه ای کسی ندارین؟

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

پیشاپیش قدم نو رسیده مبارک

آره گلم حتما هستن کسایی که کمک کنن فقط حواست باشه که به آدمایی بسپاری که خوب پخش میکنن

منظورم اینه بعضیا گاها کم رو میشن و موقع پخش نذری همه میریزن سرش و فوری تموم میشه چون چن تا چن تا برمیدارن

اما بعضیا کنترل میکنن جوری پخش میکنن که به همه برسه

یعنی نفری یدونه

نه اینکه یه نفر ۶ تا برداره

عوضییی ها بگو کجایی اگه باشم تلاش میکنم بیامخب خدا به هر ننه من غریبی لیاقت نذر دادن نمیده که به این ...

فدات شم عزیزم جنوبم قربونت برم 

نمی‌دونم والا چی بگم اینقدر بغض کردم

اصلا شک نکن اگر از کسی کمک بخوای میاد کمک میکنه شما وسایل را ببر به هرکس بگی واست پخش میکنه.اگر همشه ...

زنده باشی ان شالله همینه که میگی دنیایی ارزش داره 

جنوب کشورم عزیزم