2777
2789
عنوان

غریبی سخته فردا نذر دارم تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 75 پست

برو تکیه یا هیئت بده خودشون پخش میکنن برات

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم عزیزم جنوبم قربونت برم نمی‌دونم والا چی بگم اینقدر بغض کردم

گوره باباشون عزیزم

منکه اونور دنیا میشینم 

ولی مطمئن باش خدا میاد کمکت 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اره بری خیلیا میان کمک یا بذار تو نایلون بذار تو ماشین خودت و همسرت وایسا جلو ماشین تو دسته ها مردم ...

از قبل گذاشتم همه چی مرتب کردم 

آره شوهرم میخاد مرخصی ساعتی بگیره بیاد جعبه هارو جا به جا کنه کمک کنه ولی قسمت خانوما راه نمی‌دن خودمم فقط

عزیزم به خانم های همسایه بگو ببین قبول نمیکنن

تو رو خدا دعا کنید انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله و هر کی هر نقشه و هر مکر و هر دشمنی و هر شری و اتفاقات بد برا من و عزیزانم میخواد سر خودش بیاد 😭..

تو رو خدا دعام کنید انشالله معجزه شه و همین ماه خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭😭..