2777
2789

ده سال پیش محرم شب رفتیم سر حلیم اقوام  بعد تو راه بازگشت از هیعت رد شدیم  من چادر سرم بود خب دسته هم نگاه کردیم بعد ما صبحها  روضه داشتیم طبق هر سال  نگو ی پسری منو دیده  تو خیابون وسط زنجیر زنیش..ک بعدها گفت اصلا نمیدونم چی شد اونجا اینهمه عاشق شدم   فرداش امار خونه ما رو دراورده بود و فهمیده بود مجلس هست مامانش رو فرستاده بود خونه ما هم خیلی شلوغ میشد همه میومدن  من پذیرایی میکردم  با زنداداشم و ابجیم  حتی زیارت عاشورا هم میخوندم تو مجلس برام هر سال خیلی خواستگارم پیدا میشد اتفاقا اما رد میکردیم مادرش هم یک دل ن صد دل عاشقم ما هم بیخبر شد.اومدن و رفتن  تا ما ازدواج کردیم ازدواج من امام حسین جور کرد همون ک خواستم  خدایا شکرت ان شالله قسمت همه مجردا 

خلاصه مجردا از این شبها غافل نشید اول از امام حسین ازدواج خوب بخواین  دوم این مجالس حتنا شرکت کنید کیسهایی خوبی هست😂فقط بگم مامانش از من دیگه زیاد خوشش نمیاد😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجاست که میگن خواستن توانستن است😍😍😍

دقیقا فک کنم سر حلیم دعا هم کرده بودم😂خواستگار زیاد داشتم همه هم سنتی بیشتر با کسی هم واقعا دوست نبودم تا اون سنم 

خوشبت باشی همیشه انشالله 

ولی کاش نگی دل ادم از اینهمه فرق گذاشتن به درد میاد 

دوستم خیلی تلاش کرد رفت قم کربلا مشهد چله های سنگین نذر 

کلی دعا  چندین سال

فقط یه شوهر خوب خواست خیلی تلاش کرد نداد که نداد هیچ کدومشون ندادن 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

منم از ازدواجم راضی بودم تا قبل اینکه خیانت کنه

یه شب ماه رمضون که مامانم میگفت باید ازدواج کنی و از دست خواستگارا خسته شدم من سحر ماه رمضون بود تو دلم گفتم خدایا یه پسر بیاد با فلان شرایط

تا اینکه عید فطر اومدن خواستگاری همه چی خوب بود

ولی مشکلات سال سوم عقدم به وجود اومد، اختلاف و دعوای خانواده ها، دوری خودمون و در نهایت خیانت ایشون

دوستش داشتم و دارم ولی قلبم تیکه تیکه شده

شدم یه مرده متحرک 

زندگی که میتونست با عشق و پاکی جلو بره حالا یه لکه سیاه بزرگ وسطشه که نمیدونم چجوری پاکش کنم...

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

خوشبت باشی همیشه انشالله ولی کاش نگی دل ادم از اینهمه فرق گذاشتن به درد میاد دوستم خیلی تلاش کرد رفت ...

قسمت عزیزم ببین کجا جور بشه و شاید اصلا ب صلاحش نیست ازدواج  واقعا دارم  میگم ولی خیلی واقعا ناراحتم خودمم واسه این موضوع ولی واقعیته تلخیه ک زیبایی ادلین و مهمترین معیار هست حتی برای اقاایون مذهبی

خوشبت باشی همیشه انشالله ولی کاش نگی دل ادم از اینهمه فرق گذاشتن به درد میاد دوستم خیلی تلاش کرد رفت ...

شاید صلاح همینه

فکر کن ازدواج کنه و گیر آدم بد بیوفته

باید بگیم راضی ام به رضای خدا هرچند سختی باشه

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

منم از ازدواجم راضی بودم تا قبل اینکه خیانت کنهیه شب ماه رمضون که مامانم میگفت باید ازدواج کنی و از ...

خدا نگذره از اون زنایی ک میان وسط زندگی مردم 

عزیزم بیشتر تلاش میکردین شاید پشیمون میشد

قسمت عزیزم ببین کجا جور بشه و شاید اصلا ب صلاحش نیست ازدواج واقعا دارم میگم ولی خیلی واقعا ناراحتم ...

دوستم خیلی خوشکله پوست سفید چشای سبز هیکل خوب 

بعصی کلا بلاک لیست ان مهم نیست چی بخوان شوهر کار هرچی 

جوابش فقط یه کلمه اس نه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲